• Filmu «Jackass» zvaigzne aprecējies dienā, kad jātiesājas ar bijušo sievu

    Slavenības
    Estere Jansone
    31. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/bam__margera
    Amerikāņu skeitbordists, realitātes šovu zvaigzne un seriālu «Jackass» kaskadieris Bems Mardžera jau trešo reizi mijis gredzenus. Dienā, kad Bems apņēma sievu, viņam vajadzēja ierasties uz tiesu zāli, lai tiesātos ar iepriekšējo sievu.

    Pēc sāpīgās laulības šķiršanas, 44 gadus vecais, skandalozais kaskadieris un skeitbordists Bems Mardžera atkal ir atradis laimi. Viņš jau trešo reizi iestūrējis laulību ostā un par sievu apņēmis modeli un aktrisi Deniju Mariju. Tomēr skaistā diena sakritusi ar kādu ļoti rūgtu pasākumu, uz kuru Bemam vajadzēja obligāti ierasties klātienē.

    Bema un Marijas kāzu dienā bija ieplānota kārtējā tiesas sēde par Bema un viņa iepriekšējās sievas, Nikijas Boidas laulības šķiršanu un dēla aprūpes tiesībām.

    Tiesas prāvai Bems ik pa laikam pievienojās ar attālināto videozvanu programmu Zoom, taču advokāti un bijusī sieva par šādu attieksmi raidījuši skeiterim virkni pārmetumu. Bems gan medijiem piktojies, ka kāzu datums bijis ieplānots jau pērnā gada oktobrī, kad bildinājis mīļoto sievieti – viņaprāt, bijusī sieva bija tā, kas apzināti pārcēlusi tiesas prāvas, lai tās sakristu ar viņa kāzu dienas datumu.

    Pēdējos gados savulaik atraktīvais un trakulīgais Bems Mardžera tika ierauts narkotiku un alkohola atkarību jūgā un pamatīgi izmainījies. Bijusī sieva Nikija medijiem klāstījusi, ka ilgstoši cīnījusies ar vīra atkarībām – sūtījusi uz rehabilitācijas klīnikām, izgājusi terapijas, taču šo cīņu viņa zaudēja. Pāris pašķīrās 2021. gadā, taču laulību tanī brīdī šķirt nevēlējās. Tomēr kāds incidents pagājušā gada vasarā pielika punktu Nikijas pacietībai un viņa nolēma tomēr oficiāli šķirties no Maržeras.

    Bems Mardžera jaunībā.
    Bems Mardžera jaunībā.

    Tolaik Bemu Taizemē aizturēja vietējie likumsargi pēc tam, kad viņš uzrīkoja publisku jandāliņu un pamatīgā žvingulī izbļaustījās uz bijušo sievu. Uz vecāku skandālu noraudzījās tolaik viņu piecus gadus vecais bērns. Vīra atkarību un asā rakstura dēļ, pēc šķiršanās bijusī sieva nav ļāvusi skandalozajam skeitbordistam tikties ar dēlu. Tas bijis milzīgs trieciens Bemam, tādēļ viņš sācis uzvesties pagalam savādi.

    Pērnā gada vasarā Bems bez vēsts pazuda.

    Viņa ģimene satraucās, ka atkarību māktais skeiteris izdarījis pašnāvību, jo Mardžera savos sociālajos tīklos bija dalījies ar pašnāvības draudiem. «Šī ir oficiāla ziņa visiem, kam es rūpu. Es neesmu redzējis savu dēlu divus mēnešus un man viss ir apnicis. Es katru dienu raudu, jo man viņš ļoti pietrūkst,» rakstīja Bems. «Mana bijusī sieva, mana mamma un mans pamuļķis tēvs, kurš man neko jēdzīgu neiesaka, man rada vēlmi piedzerties. Viņi man saka, ka esmu resns neveiksminieks un narkomāns. Es iešu pīpēt kreku ar bezpajumtniekiem uz kādas ietves līdz nomiršu, ja vien neaizvedīsiet mani pie dēla Fīniksa,» skarbi noteicis Mardžera.

    Pēc ieraksta Mardžeru ģimene sāka plaša mēroga meklēšanas operāciju, kurā tika iesaistīta policija, pat talkā aicināti Bema kvēlākie fani. Dažas dienas vēlāk vīrietis atrasts sveiks un vesels.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē