• Felipe satusē ar savu elku Vilu Smitu: Vienīgais cilvēks pasaulē, kuru esmu sapņojis satikt!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    16. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pagājušajā nedēļas nogalē Azerbaidžānā Latvijā slavenākais brazīlietis Felipe Gabriels satika savu elku, kurš mainījis viņa dzīvi.

    Pirmās formulas sacensības ir ne tikai aizraujošs šovs, bet arī iespēja sastapt pasaules līmeņa zvaigznes. Vērot sacensības ierodas gan slaveni sportisti, gan Holivudas zvaigznes. Latvijā zināmais šovmenis –  brazīlietis Felipe pagājušās nedēļas beigās devās uz pirmās Formulas pasaules čempionāta 17. posmu Azerbaidžānā, un satika tur amerikāņu aktieri Vilu Smitu – savu elku.  

    «Vakar satiku cilvēku, kurš mani iedvesmoja kļūt par aktieri. Cilvēks, kurš bērnībā skumjos brīžos lika man smieties. Cilvēks, uz kuru katru dienu skatījos gadiem ilgi.

    Cilvēks, kurš mani iedvesmoja būt tādam, kāds esmu šodien.

    Vils Smits – vienīgais cilvēks pasaulē, kuru vienmēr esmu sapņojis satikt. Tāpēc varu apgalvot, ka vakar bija viena no labākajām dienām manā mūžā. Paldies tev, Dievs, ka svētī mani ar katru dienu arvien vairāk. Un paldies manam menedžerim Orlando Džonam par to, kas notika,» ar saviļņojošu vēsti sociālajos tīklos dalījies Latvija slavenākais brazīlietis Felipe. Fotografēšanās ar Vilu Smitu izvērtās jautrā piedzīvojumā, ar kuru Felipe labprāt dalījās.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē