• «Es jūtos kā sadauzīts aifons.» Pēc skandāla ar Timmu beidzot izteikusies sieva Sedokova

    Slavenības
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kas tad īsti šonedēļ notika starp latviešu basketbolistu Jāni Timmu un viņa sievu Krievijas dziedātāju Annu Sedokovu? Pēc Jāņa uzburtās dramas sociālajos tīklos beidzot izteikusies arī Anna.

     

    Krievijas dziedātāja Anna Sedokova  12. augustā esot devusies pie sava vīra latviešu basketbolista Jāņa Timmas uz ASV. Viņai bijis tikai viens mērķis – vienoties par laulības šķiršanu.  Lai gan ik pa laika viņi šķīrās un atkal salaba, šoreiz viss liecinājis, ka tas ir nopietni.

    Tomēr arī šajā reizē kaut kas pēkšņi mainījās un pāris salaba. Uz nedēļu. 21. augustā viss atkal bruka un juka. Jānis dalījās ar dīvainām ziņām Instagram, kurās pauda izmisumu un vainoja sievu mantkārībā. «Visu, ko mēs kopā veidojām, tu apmainīji pret naudu.

    Mīlestība bez naudas neeksistē,» pauda latvietis.

    Sedokovas un Timmas kopējie paziņas lēš, ka problēmas viņu attiecībās patiesi saasinājušās naudas dēļ. Jānim šobrīd neesot darba, bet Annai šī situācija neesot pieņemama.

    Kamēr Jānis izspēlēja drāmu sociālajos tīklos, Anna klusēja. Taču nedēļas beigās beidzot parādījās Telegram, kur saviem faniem atzinās:

    «Es šobrīd eju sarežģītu transformācijas ceļu. Smagu ceļu savā personiskajā dzīvē.

    Es jūtos kā sadauzīts iPhone. Taču pagaidām nevēlos sniegt nekādus komentārus. Gribu domāt pozitīvi un atrast labo arī tik grūtās situācijās.»

    Salīdzinājums ar sadauzīto telefonu nav gluži nejaušs. Bildē fonā patiešām redzams sabojāts telefons. Iespējams, tas cietis kārtējā laulāto strīda laikā. No abu virtuālajiem albumiem pazudušas gandrīz visas romantiskās kopbildes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē