• «Es ilgu laiku par šo esmu sērojusi.» Dziedātāja Selēna Gomesa atklāj, kādu personisku sāpi

    Personības
    Estere Jansone
    9. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Daiļā amerikāņu dziedātaja Selēna Gomesa atklātā intervijā atzinusi, ka viņas sapnis par pašas bērniem paliks neizpildīts.

    «Man diemžēl ir pārāk daudz veselības problēmu, kas varētu apdraudēt mannu un mana bērniņa dzīvību,» 32 gadus vecā dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa atklājusi žurnālam Vanity Fair. «Es ilgu laiku par to esmu sērojusi.»

    Dziedātājai 2013. gadā tika diagnosticēta sistēmiskā sarkanā vilkēde – autoimūna saslimšana, kuras rezultātā organisms ražo antivielas pret paša organisma šūnām un audiem, veicina to izgulsnēšanos un iekaisuma šūnu iekļūšanu dažādos audos un orgānos. Gomesai šīs slimības dēļ veselība tolaik tik ļoti pasliktinājās, ka viņai nācās veikt aknu transplantāciju.

    «Es par mātes lomu nebiju iepriekš domājusi. Man likās, ka tas vienkārši notiks ar mani, gluži kā tas notiek ar citiem cilvēkiem,» sacījusi Gomesa. «Šobrīd es esmu ar to samierinājusies. Manuprāt, svētīgi ir tas, ka pastāv arī iespējas bērnus adoptēt vai laist pasaulē ar surogātmates palīdzību. Es esmu ļoti pateicīga, ka ir šādi varianti sievietēm, kas alkst kļūt par māmiņām, bet par tādām nevar kļūt. Es esmu viena no viņām.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē