• «Es atkal noticēju…» Timma atlidojis uz Maskavu, lai glābtu laulību ar Sedokovu

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latviešu basketbolists Jānis Timma ar ziedu klēpi ieradies pie savas sievas Krievijā. Viņš negrib zaudēt savu sievu Krievijā populāro dziedātāju Annu Sodokovu.

    Dziedātāja Anna Sedokova un basketbolists Jānis Timma vairākkārt ir devuši mājienus, ka viņu laulība ir galā. Tomēr ikreiz salabuši. Taču pēdējā šķiršanās izvērtās patiesi dramatiska un skaļa. Dziedātāja atgriezās no Maiami, kur kārtējo reizi laulātie ar skandālu pašķīrās. Šoreiz viss bija nopietni – Jānis publiski pārmeta Annai kāri pēc naudas, bet Sedokova devās uz Krievijā populāru sarunu šovu, kur teica – izšķīrusies no latvieša vēl oficiāli neesot, bet abi sapratušu, ka šī laulība ir sevi izsmēlusi. Viņi šķirsies un, ja liktenis tā būs lēmis – precēsies atkal.  

    Jānis nav gatavs padoties. Viņš nupat atlidojis uz Maskavu, lai atgādinātu Annai par savām jūtām un glābtu laulību. Nesen Jānis publiskoja sociālajos tīklos bildi ar iespaidīgu ziedu pušķi, un fonā skanēja sievas dziesma. «Viņa ir lieliska. Tas es…» pauda Jānis, liekot nojaust, ka latvietis jau atkal gatavs atzīt savu vainu un darīt visu, lai atgūtu savu sirdsdāmu. Arī Annas sociālajos tīklos šajā dienā parādījies sarkanu rožu klēpis. Sākumā fani lēsa, ka bez piecām minūtēm šķirtajai Annai parādījies nopietns kavalieris, taču tagad ir pārliecināti, ka ziedu dāvinātājs bijis viņas Jānis. 

    Šķiet, ka Jānim varētu izdoties.

    «Bija lielisks vakars, kurā es atkal noticēju un ieraudzīju…»

    daloties ar seksīgu pašfoto, trešdien atzinās Anna.

    Taču tad sekoja reportāža no jautras ballītes, kur Anna visnotaļ uzkrītoši izcēla savu tuvību ar Krievijas TV zvaigzni Andreju Malahovu.

    Trešdienas vakars ar Malahovu.
    Trešdienas vakars ar Malahovu.

    Anna pēdējā laikā vizuāli ir ļoti mainījusies – jauna matu krāsa un pat sejas vaibsti! Viņas fani šos centienus gan slavē, gan peļ. Vieni ir sajūsmā par to, cik jauna tagad izskatās Anna, bet citi pārmet, ka no dziedātājas unikālā skaistuma nekas vairs nav palicis pāri. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē