• «Eldorado» Inese Francijā kļuvusi par gaismas devēju: Gaismoju māju, ēdienu, kaķus!

    Ezoterika
    Gita Vīksne
    12. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva
    Savulaik populārās deju mūzikas grupas Eldorado soliste Inese Azema pirms 12 gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz dzīvi Francijā.

    «Francijā dzīvoju jau kopš 2012. gada. Šobrīd ar vīru esam pārcēlušies uz laukiem Dienvidfrancijā. Nopirkām tur māju ar zemes gabalu un mežu. Man patīk klusums un miers, kas te valda,» žurnālam Privātā Dzīve saka grupas Eldorado soliste Inese Azema. Viņa jau daudzus gadus ir mājsaimniece, praktizē Patiesās gaismas mākslu un darbojās japāņu garīgajā kustībā Sukyo Mahikari.

    Inese tic, ka cilvēks spēj radīt gaismu, ar kuru var attīrīt gan pats sevi, gan apkārtējo vidi, cilvēkus un ēdienus.

    Cilvēki, kas sevi sauc par gaismas devējiem, ik gadu satiekas Ārensburgas pilī Luksemburgā. 2005. gadā turp devās arī Inese, kur iepazinās ar savu nākamo vīru francūzi Robērtu Azemu. Viņi joprojām reizi gadā dodas uz gaismas devēju salidojumu Ārenburgas pilī.

    Inese garīgajiem meklējumiem sāka pievērsties jau labu laiku pirms savas zvaigžņu stundas kopā ar grupu Eldorado. «Man tolaik bija veselības problēmas – sirdsklauves, panikas lēkmes. Lai gan ēdu daudz, man strauji kritās svars. Nemitīgi pavadīja baiļu sajūta, kuras dēļ varēju vairākas diena neiziet ārā no mājas. Jutos kā vecs tantuks, lai gan biju jauna meitene,» atceras Inese.

    Izmēģinājusi daudz ko, bet nekas nelīdzējis. «Tad iepazinos ar vienu dejotāju, kas vēlāk veidoja deju šovus grupā Eldorado. Izstāstīju par savām veselības likstām, un viņa man teica: «Atnāc uz mūsu centriņu saņemt gaismiņu!» Uzzināju, ka dziedināšanu ar gaismas enerģiju ir iespējams saņemt arī Latvijā. Tas ir 50 minūšu garš bezmaksas seanss. Tā laikā uz tevi tiek raidīta gaisam caur cilvēka plaukstu, kas atrodas 30 centimetru attālumā no tava ķermeņa,» atceras Inese.

    «Mēs ar vīru varam izgaismot arī viens otru, to arī darām. Mēs gaismojamies katru dienu. Es gaismoju gan māju, kurā dzīvoju, gan ēdienu, kuru ēdu. Pat visi mani kaķi ir izgaismoti,» smaidot atklāj viņa.

    Par Ineses jauno dzīvi Francijā lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Streičs tagad taisa mēbeles. Znots pat uzdāvinājis meistardarbnīcu 
    • Lasmanis pirmo reizi pēc meņģēšanās skandāla iziet sabiedrībā ar sievu
    • Puntulis krietni novājējis. Deputāts pastāsta, kas noticis
    • Riekstiņš atklāj, cik saņem par karošanu Ukrainā
    • Sipeniece atver savu skapi. Kā tik tur nav!
    Privātā Dzīve nr37/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē