• Džons Bon Džovi izglābj sievieti no pašnāvības

    Slavenības
    Estere Jansone
    12. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    ASV pilsētas Nešvilas policija trešdienas izskaņā publiskojusi sirdi plosošu novērošanas kameras ierakstu, kurā redzams, kā mūziķis Džons Bon Džovi atrunā kādu sievieti darīt sev galu.

    Incidents noticis ASV lielpilsētā Nešvilā, uz pilsētas ikoniskā Džona Seigenthalera gājēju otrdienas, 10. septembra vakarā. Tilta novērošnas kameras ierakstā redzams, ka aiz tilta margas ir nostājusies sieviete, kura kuru katru brīdi grasās atņemt sev dzīvību. Situāciju manījis arī rokmūziķis Džons Bon Džovi, kurš tobrīd turpat pastaigājies. Viņš nevilcinoties pienācis pie izmisušās dāmas un kopā ar vēl kādu ceļā sastaptu kundzi, atrunājis viņu no liktenīgā soļa.

    Jau pēc neilga mirkļa sieviete redzama apskaujoties ar otru dāmu, kura bija piegājusi pie viņas, taču Bon Džovi pašnāvnieci pārcēlis otrpus tilta margām. Ap notikuma vietu drīz vien sākuši spietot citi interesanti, kas ziņkārīgi vērojuši situāciju no malas vai uzņēmuši fotogrāfijas. Cilvēku bariņš gan nav apmulsinājis Bon Džovi, kurš sirsnīgi apskāvis izmisušo sievieti un ar viņu aprunājies. Video izskaņā Bon Džovi redzams pavadot sievieti prom no tilta.  

    Medijam Page Six mūziķim pietuvināti avoti atklājuši, ka Bon Džovi ir ieradies Nešvilā, lai uzņemtu videoklipu jaunajai grupas Bon Jovi dziesmai. Rokmūziķa paziņa žurnālistiem pauda, ka Bon Džovi ir īpaši izglītots cilvēku psiholoģijā un prot sarunāties ar cilvēkiem krīzes situācijā, jo ikdienā aktīvi darbojas savā labdarības fondā, kurā strādā ar grūtībās nonākušiem ļaudīm. Pats mūziķis notikušo atsakās komentēt.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē