• Džonijs Deps sev sameklējis bijušās sievas Hērdas dubultnieci – Juļu no Krievijas

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jūliju jau sauc par Amberas kopiju,
    Foto: Shutterstock, Instagram
    Jūliju jau sauc par Amberas kopiju,
    Holivudas aktieris Džonijs Deps pēc skandalozās šķiršanās ar aktrisi Amberu Hērdu atradis sev jaunu simpātiju – pārsteidzoši līdzīgu bijušajai sievai.

    Par karstāko tematu Holivudā kļuvusi 61 gadu vecā Džonija Depa jaunā mīla. Pēc neglītās šķiršanās ar Hērdu viņam beidzot parādījusies draudzene. Interesanti, ka viņa ir no Krievijas un ļoti līdzinās kinozvaigznes bijušajai sievai. Sociālajos tīklos gaišmati jau dēvē par Hērdas kopiju.

    Depa sirdi iekarojusi 28 gadus vecā Jūlija Vlasova. Viņa dzimusi un augusi vienkāršā ģimenē Jekaterinburgā. Viņas vecāki izšķīrās, kad Juļai bija trīs gadi, tāpēc ik pa laikam viņa dzīvoja te pie tēva, te pie mātes. Pusaudžu vecumā Jūlijai radusies iespēja mācīties Čehijā, kur vēlāk atvērusi savu skaistumkopšanas salonu un darbojas arī kā modele.  2021. gadā piedalījās skaistumkonkursā Mis Ofiss, kur pārstāvēja čehu kompāniju,kurā tobrīd strādāja. Jūlija bija finālistu vidū.

    Nesen paparaci pārīti nobildēja lidostā Londonā. Zinātāji gan vēsta, ka ar krievieti Deps tiekas jau vairāk nekā divus gadus. Viņa esot atbalstījusi Depu laikā, kad viņš tiesājās ar bijušo sievu.

    Depam pietuvināta persona žurnālam Pepole atklājusi, ka aktieris gan nedzīvojot kopā ar Hērdas krievu versiju. Lielākoties abi labi pavadot laiku ceļojumos un sakot, ka esot brīvās attiecībās. Pirms diviem gadiem Deps kopā ar Jūliju manīts atpūšamies Prāgā, kur pāris apmeklēja Džefa Beka koncertu.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē