• Dziedātāja Karīna Tropa: Ir ļoti labas izjūtas, pārejot vīra uzvārdā!

    Attiecības
    Gita Vīksne
    25. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karīna un Roberts Rasas.
    Foto: no privātā arhīva (Liene Pētersone)
    Karīna un Roberts Rasas.
    Vienā no karstākajam šīs vasaras dienām, 16. jūlijā, kultūras vietā Branku Brančotava Jelgavas novadā mācītājas Ainārs Baštiks salaulāja dziedātāju Karīnu Tropu un basģitāristu Robertu Rasu. Jaunais vīrs sievai kāzās bija sarūpējis īpašu pārsteigumu.

    «Mēs vienkārši nosvinējām savu desmit gadu kopā būšanu,» par kāzām ar basģitāristu Robertu Rasu Privātajai Dzīvei smaidot pavēsta dziedātāja Karīna Tropa, kuras balsi daudzi iepazinuši TV3 šovā Es mīlu Tevi, Latvija!  Ikdienā Karīna kāpj uz skatuves kopā ar mūziķi Intaru Busuli un Abonementa orķestri, kā arī MC orķestri.

    Savukārt Roberta basģitāras skaņas ir baudāmas daudzos šovos, grupas MC orķestra sastāvā, kā arī Musiqq, Lādezers un dziedātāja Normunda Rutuļa koncertos. Pagājušajā otrdienā Karīna un Roberts ģimenes un tuvāko draugu lokā kultūras vietā Branku Brančotava Jelgavas novadā mija laulības gredzenus.

    «Kāzas apzināti izvēlējāmies svinēt darbdienā, lai uz tām varētu ierasties visi mums mīļie cilvēki,» norāda Karīna.

    Viņa neslēpj – laulības ceremonijas viesu vidū bijuši daudzi mūziķi, kuriem nedēļas nogalēs ir koncerti.

    Jaunais pāris  kāzu vedēju godu bija uzticējis sev tuviem draugiem dziedātajai Vinetai Lācei un viņas vīram Rūdolfam Lācim, kuri laulības gredzenus mija pirms mēneša. Karīnu un Robertu Iecavas upes krastā salaulāja mācītājs Ainārs Baštiks.

    «Tā bija viena no karstākajām šīs vasaras dienām. Termometra stabiņš rādīja pāri 30 grādiem. Esmu pateicīga par tik svelmaino dienu, jo tai sekoja fantastiski silts vakars. Bija tropiska vasara diena, pēc kuras zālē bija redzama rasa. Kā mēs smējāmies – tā es no Tropas kļuvu par Rasu,» pasmaida Karīna, kas pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu.

    «Esam divu bērnu vecāki, tādēļ priecājos, ka tagad mums visiem ir viens uzvārds. Ir ļoti labas sajūtas pārejot vīra uzvārdā,» atzīst Karīna. Īpašajā dienā Karīna bija tērpusies stilistes Violetas Rulles darinātā kāzu kleitā. «Viņa ir talantīga, mākslinieciska dvēsele, kas ir veidojusi skatuves tērpus. Manai kāzu kleitai viņa piešķīra īpašu odziņu,» pavēsta Karīna.

    Dziedātājas vīrs kāzu dienā bija viņai sarūpējis īpašu dāvanu. «Kāzās bija vairāki negaidīti un ļoti aizkustinoši muzikāli pārsteigumi, par kuriem iepriekš neko nenojautu. Tos man kā skaistu dāvanu bija sagādājis vīrs,» atklāj Karīna, kuras laulības svinīgajā ceremonijā uzstājās dziedātājs Gunārs Kalniņš un saksofonists Gints Pabērzs.

    Plašāk lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    • Intars Busulis pārvērties līdz nepazīšanai: apvēlies un krāso matus
    • Kā Pugačovai un Galkinam klājas Jūrmalā
    • Edvards Smiltēns Saulkrastos pats uzcēlis māju, pirti un tējas namiņu
    • Aktrise Katrīna Blaua par stresu, trauksmi un panikas lēkmēm
    • Guntara Rača meitu bildina talantīgs pludmales volejbolists
    • Kā atvadījās no bijušajiem Saeimas spīkeriem Ūdres un Straumes
    Privātā Dzīve nr30/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē