• Dziedātāja Intrisha: Meklēju vīrieti, kurš mani mīlētu vairāk nekā es sevi

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šovā «Slavenības. Bez filtra» dziedātāja un influencere Intrisha māsai un draudzenei atklāj, ka neraugoties uz to, ka šķiršanās pēc sešu gadu attiecībām viņu ir sāpinājusi, tagad viņa beidzot ir gatava jaunām attiecībām. Viņa arī zina, tieši kādu vīrieti viņa sev blakus grib redzēt, viņai ir visai skaidra vīzija par to. Vai tāds vīrietis realitātē maz eksistē?

    Piknika laikā Intrisha dalās savās sajūtās par šķiršanos: «Man nesen beidzās sešus gadu ilgas attiecības, tāpēc ir mazliet bēdīgi ap sirdi. Nav tā, ka man bija kāda slikta pieredze, vienkārši man trūkst mīlestības.»

    Runājot par nākotnes plāniem un vīriešiem, Intrisha apgalvo, ka ir gatava jaunām attiecībām, taču latiņa ir visai augsta.

    «Es gribu atrast sev tādu vīrieti, kurš mani nu tā mīlētu! Lai mani mīlētu vairāk nekā es sevi. Un es sevi ļoti mīlu, man ir ļoti augsts pašvērtējums. Un es gribu, lai šis vīrietis mani tiešām mīlētu vēl vairāk par to. Es zinu, ka tas būs grūti, praktiski nereāli, bet ceru, ka tomēr viņu atradīšu. Jā, es esmu gatava jaunām attiecībām, jaunai mīlestībai, es to ļoti gribu!» cerību pilna ir Intrisha.

    Tāpat viņa stāsta, ka vēlas atrast kādu, kurš vēlas visu laiku pavadīt kopā ar viņu: «Lai viņš grib ar mani gan tusēt, gan gulēt un ēst čipsus!»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē