• Didrihsones vīrs komentē sievas krūšu operāciju Turcijā: Labākais modelis, kāds tirgū pieejams!

    Plastiskā operācija
    Marta Kalniņa
    28. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone Stambulā tikusi pie jaunām krūtīm. «Te ir tāds līmenis! Es pat nebiju gaidījusi, ka būs tik labi. Pat neticās, ka esmu samaksājusi tik mazu naudu,» sajūsmā ir Elīna.

    Šī nav pirmā reize, kad Elīna mainījusi savu krūšu izskatu. Plastiskā operācija apģērbu veikala īpašniecei veikta jau trešo reizi. Pirmās divas operācijas bijušas Lietuvā, taču pēc laika rezultāts vairs neesot apmierinājis. Viņa gribēja tādas krūtis, lai vairs nav jāvalkā krūšturis ar paceļošu efektu. Pēc dēla piedzimšanas un krūts barošanas apaļumi vairs neesot tik pievilcīgi. «Kad man pazuda piens, krūtis kļuva kā tādas divas sūkaliņas. Nebija briesmīgi, bet, ja man nebūtu bijis implants, tās izskatītos vēl trakāk,» Telegram kanālā savu situāciju komentē Elīna.

    Latvijā veikt kārotos uzlabojumus bijis pārāk dārgi. «Kad man nosauca ciparu – 6500 eiro, protams, es padomāju – vai es tiešām vēlos plastisko operāciju? Jo tā ir milzīga nauda. Tajā brīdī es tam vienkārši atmetu ar roku un pateicu sev: «Elīna, tev to nevajag! Ir labi tā, kā ir.» Turcijas klīnikas piedāvājums savaldzinājis ietekmeli ar teju trīs reizes zemāku cenu.

    Pēc operācijas bijušas lielas sāpes.
    Pēc operācijas bijušas lielas sāpes.

    Daudzus pārsteidz Elīnas drosme – vai tiešām viņa ir gatava riskēt ar savu veselību, veicot šādu operāciju ārzemēs? Kurš uzņemsies atbildību, ja kaut kas noies greizi? «Es parakstīju veselu čupu ar dokumentiem un

    man pat prātā neienāca pajautāt – vai jūs uzņematies risku par to, kas notiks pēc tam?» atzīstas influencere.

    «Uzzinot, kāda ir cena šeit, man arī bija bailes. Man nebija pieredzes. Bija tādas apšaubāmas sajūtas – o, uz Turciju brauc visi tie, kas grib ieekonomēt. Bet es varu pilnībā apgāzt šo, jo jūs redzat manu pieredzi. Es, protams, nezinu, kā tas viss izskatīsies pēc tam. Es par to nevaru likt galvu ķīlā. Taču tagad, skatoties un piedzīvojot šo pieredzi,

    es varu teikt – zeme atveries! Es visiem iesaku,» sajūsmināta ir Elīna.  

    Šoreiz viņa izvēlējusies lielāka izmēra implantus, un arī vīrs Nauris, kurš pavadīja sievu uz operāciju, atbalstījis šo variantu. Arī viņu nebiedē doma, ka operācija varētu neizdoties.

    «Cik es zinu, neviena klīnika neuzņemas atbildību.

    Speciālists nekad nevarēs pateikt, vai tavs ķermenis šo silikonu var pieņemt vai nevar pieņemt. Protams, šīs silikona krūtis ir vislabākais modelis, kāds tirgū vispār ir pieejamas. Taču katra sieviete ir individuāla,» Turcijā dzirdētās gudrības Telegram kanālā izklāsta Elīnas vīrs. «Tāpēc nekad neiztērē pēdējo naudu uz krūšu ielikšanu, ja tu pēc tam nevarēsi atļauties viņas izņemt ārā,» pamāca Didrihsons.

    Elīna tagad varēšot staigāt bez krūštura.
    Elīna tagad varēšot staigāt bez krūštura.

    Veinlaikus Turcijā pārvērtības piedzīvo arī Elīnas mamma, kura dažās dienās par salīdzinoši lētu naudu tikšot pie Holivudas smaida. Turcijas zobārstniecības klīnika atstājusi tik pozitīvu iespaidu uz Nauri, ka viņš jau paziņojis – pierakstīsies tur uz zobu balināšanu.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē