• Daudzus satraucis Jura Žagara jaunais izskats. Tā nav slimība, tā ir Holivuda!

    Pārvērtības
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Guntis Bērziņš
    Allaž elegantā Dailes teātra direktora un aktiera Jura Žagara jaunais izskats beidzamajās dienās samulsinājis daudzus – viņam vairs nav matu. Kas noticis?

    Aktieris un Dailes teātra direktors Juris Žagars nesen parādījies sabiedrībā bez matiem, un izrādās, ka iemesls viņa vizuālajām pārmaiņām ir visnotaļ intriģējošs. Viņš filmējas Holivudas seriālā. 

    Uz nelielām lomiņām direktora amata dēļ Žagars neparakstās, un kādu dienu britu aktieru aģentūra Simon and How viņam piedāvājusi ko interesantu. Žagara jaunākā loma ir balstīta uz viņa postpadomju cilvēka tēlu, par kuru pats saka:

    «Būsim reālisti, uz dramatiskām lomām ir milzīga konkurence.

    Arī mana angļu valoda nav perfekta, lai gan runāju angliski, vāciski un krieviski. Saprotu, ka tiek izmantots mans tēls, bet darbs ir darbs. Izgāju pagaru kastinga procedūru, tika skrupulozi skatīta arī mana iepriekšējā pieredze. Esmu ļoti priecīgs par šādiem piedāvājumiem, jo tas ir pavisam cita mēroga kino. (..)

    Priecājos, ka esmu tik labā fiziskā un aktieriskā formā, lai mani izvēlētos.

    Esmu gandarīts arī par Latvijas profesionālo aktiera izglītību, mēs savu darbu protam.»  

    Lomas dēļ Žagaram nācās šķirties no matiem. «Filmas mākslinieki izveidoja šādu vizuālo tēlu, kāds man līdz šim vēl nav bijis.

    Par matiem nepārdzīvoju – ataugs,» pasmaida viņš.

    Jaunais politiskais trilleris The Department ir MTV Entertaiment un 101 studijas 10 sēriju TV projekts, ko filmē Warner Brothers studijā Londonā. Epizodes, kas ekrānā norisināsies Baltkrievijā, tiek filmētas Igaunijā. Seriāla pamatā ir populārs franču trilleris Birojs, kurš atklāj cilvēku iekšējās cīņas ar saviem dēmoniem, kas izpaužas politiskā darbībā. Juris Žagars atveido ļauno tēlu – baltkrievu militārās specvienības ģenerāli, nežēlīgu un viltīgu. Viņa personāžs figurē četrās sērijās.

     Jautāts par honorāra apmēru Žagars atbild, ka tas ir komerciāls noslēpums, bet atjoko – ja būtu vajadzība, otru moci varētu nopirkt. Tuvojas ziema – Žagarkalnam noderēs jauns sniega lielgabals! Naudas apmērs gan neesot salīdzināms ar Holivudas zvaigžņu honorāriem.

    Aizvadītā vasara Jurim Žagaram bijusi divām kino lomām bagāta – tieši pirms došanās uz Londonu, viņš nofilmējās izdevniecības Žurnāls Santa dibinātājas Santas Ančas pirmajā finansētajā un producētajā spēlfilmā, kas pie Latvijas skatītājiem nonāks decembra sākumā.

     

    Tieši pēc filmēšanās Cēsu mežā Juris sēdās lidmašīnā, jau nākamajā dienā bija atvadījies no matiem un iejutās jaunā lomā.

    Vairāk uzzināsiet jau otrdien žurnālā Privātā Dzīve

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē