• Daudzbērnu ģimenei pašvaldība piešķir kriminālu dzīvokli – caur sienu spīd saule

    Daudzbērnu ģimenes
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījuma Ģimene burkā dalībnieku Folkmaņu mājās spraiga diena – Jolantas bioloģiskais tēvs vēlas uzaicināt meitu ciemos, bet savukārt patēvam Marekam ir bažas par apstākļiem, kuros viņš dzīvo. Taču arī pašu Folkmaņu dzīvesvieta izraisa bažas, jo māja, kurā dzīvo ģimene, ir kritiskā stāvoklī, un pašvaldība līdz šim nav bijusi visai ieinteresēta situāciju labot.

    Mājā izveidojušās tik lielas spraugas, ka tajās pat ligzdas vij putni. «Mums ir apakšīrnieki! Kā ej uz tualeti, tā tik dzirdi – čiv, čiv, čiv! Vai tad normālā mājā tā čivināsies putni? Nu nē taču!» sašutis ir Mareks Folkmanis.

    Tāpat viņš apšauba mājas drošību: «Varbūt jāuzraksta iesniegums, lai visi mājas iedzīvotāji parakstās par to, ka kāds atnāk izvērtē mājas bīstamību.»

    «Mēs paprasījām pašvaldībai, lai mums kā daudzbērnu ģimenei iedod lielāko dzīvokli. Viņi iedeva, bet dzīvoklis bija kriminālā stāvoklī. Bija lieli caurumi griestos, grīdās, sienās. Bija tā, ka ejot gulēt, pa to caurumu saulīte no rīta varētu iespīdēt sejā! Es taisīju remontu, bet bezjēdzīgi. Tāpēc, ka visa māja brūk, apmetums krīt, šuves ir vaļā, viss tek iekšā no lietus, un tagad atkal tā siena brūk kopā, kuru pati pašvaldība taisīja, bet uztaisīja baigi švaki,» pārdzīvojumos dalās Mareks Folkmanis.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē