• Dana Reizniece-Ozola šokē vīru, atklājot faktus par iepriekšējām attiecībām

    Šovs
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Agneta Jonele
    Kanāla «STV Pirmā!» sarunu šovā «Divi vienā» viesojas kādreizējā Latvijas ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola ar vīru Andri Ozolu. Dana ir šahiste, Starptautiskās šaha federācijas valdes priekšsēdētāja, bijusi politiķe. Andris – uzņēmējs, ilgus gadus vadījis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

    Abi ir precējušies kopš 2011. gada, ir bērni gan no iepriekšējām attiecībām, gan abu kopīgi. Atklātās sarunas laikā viņi viens otru pārsteigs, uzzinot dažādus faktus, par kuriem iepriekš pat nenojauta.

    Atbildot uz jautājumu, kā abiem izdevies noturēt interesi vienam par otru 13 gadu garumā, Andris ir pārliecināts, ka interese nav jānotur: «Man šķiet, ka piedomāšana un takta sajūta ir svarīgas īpašības, bet ja tās attiecības ir kā mocības, kur tev visu laiku ir jāpiedomā un tas prasa lielas piepūles, nu kas tad tās ir par attiecībām? Tāpat, ja man visu laiku kaut kas ir jānotur, tur jau kaut kas nav kārtībā. Ir jābūt pašam sev, nevis jādomā, kā man jāuzvedas, lai es viņai patīku. Ja tas tā ir, tad ir cauri!»

    Tikmēr Dana atklāj, ka viņu Andrī visvairāk saista viņa inteliģence un prāts: «Smadzenes ir visseksīgākās! Bet tās nav tikai zināšanas, man ir svarīgi, lai cilvēks ir arī emocionāli inteliģents.»

    Abi ir izteikušies, ka laulības viņiem bijušas ļoti svarīgas, un ka tas nav bijis juridiska ķeksīša pēc, tāpēc raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte steidz abus par to izjautāt. Danas atbilde pārsteidz ne tikai raidījuma vadītāju, bet arī pašu Andri. «Man ļoti patika apprecēties ar Andri. Šīs gan nebija manas pirmās attiecības, bet es pirmo reizi apprecējos un teicu bildinājumam jā. Iepriekšējās reizes es teicu nē!» stāsta Dana.

    «Tevi daudzi ir bildinājuši? Ko tik es neuzzinu šajā šovā!» šokēts ir Andris.

    Kā pēc šī atklājuma saruna virzījās tālāk, skaties video!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē