• Daiļā aktrise Dreimane atkal brīva! Bijušais mīļotais pārcēlies uz ASV

    Attiecības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lelde Dreimane un Ēriks Ozollapa.
    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva
    Lelde Dreimane un Ēriks Ozollapa.
    Uz draudzīgas nots izjukušas daiļās aktrises Leldes Dreimanes un bijušā hokejista, restorāna Munch BBQ saimnieka Ērika Ozollapas attiecības. Ēriks slēdzis ēstuvi un devies uz Ameriku.

    «Ilgu laiku biju kopā ar Leldi. Tas atturēja mani doties prom, jo tomēr visa viņas dzīve un karjera ir Latvijā. Taču tagad mani nekas te īsti vairs netur,» žurnālam Privātā Dzīve atzīst nu jau slēgtā barbekjū restorāna saimnieks Ēriks Ozollapa. Ja iepriekš viņa dzīves ceļi ar daiļo Dailes teātra aktrisi Leldi Dreimani te šķīrās, te atkal savijās kopā, nu šīm attiecībām vismaz šobrīd ir pielikts punkts.

    Ēriks skaidro, ka viņam ar Leldi ir kā tajā teicienā – kopā ir grūti, un arī šķirti – neizturami.

    «Visbēdīgākais, ka divi ļoti līdzīgi cilvēki, kuriem ir vienādas gaumes un intereses, ir tik liela mīlestība, vienkārši nevar sadzīvot. Vienā brīdī mēs sapratām, ka jāpārstāj darīt otram pāri. Ja kādu ļoti mīli, palaid, lai arī cik sāpīgi tas nebūtu. Taču nenoliegšu – ir ļoti smagi,» saka Ēriks. Viņš norāda, ka Lelde ir brīnišķīga sieviete. «Esam šķīrušies kā draugi. Lelde ir liels malacis, un ļoti labi turas, visu cieņu,» tā bijušais hokejists.

    Lelde apstiprina, ka ar Ēriku šķīrusies bez naida. «Viņš vienmēr paliks manā sirdī. Vēlu visu to labāko,» lakoniska ir Lelde. Jautāts, vai pēc kāda laika atkal nevarēs viņus dēvēt par pāri, Ēriks apdomājas: «Kas to lai zina. Pagaidām ir labi, ka dzīvojam katrs savā pasaules malā. Jāļauj emocijām norimt. Bet tālāk… Varbūt, kā tajā Čikāgas piecīšu dziesmā: «Es zinu, ka mēs vēlreiz satiksimies, tik jautājums ir, kad tas būs un kur…»,» tā Ēriks, kurš tagad jau atrodas Amerikā.

    Kā Ērikam klājas, kādi ir nākotnes plāni, lasiet jaunākajā žurnāla Privātā Dzīve numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē