• Britnija nikni aizstāv piecdesmitgadnieci Bekinseilu, kurai ļaudis pārmet… vecumu!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    19. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock, Instagram
    Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa vairs negrasās ciest šo netaisnību – sociālajos tīklos sievietes tiek nolinčotas par to, ka vairs nav jaunas. Kaismīgo aizstāvības runu Britnija noslēdza ar jestru danci vienās apakšbiksēs.

    Britnija Spīrsa trešdienas vakarā nolēma aizstāvēt aktrisi Keitu Bekinseilu. 50 gadus veco Keitu sociālajos tīklos nemitīgi kritizē par to, ka viņa esot slimīgi tieva un pārlieku cenšas skriet pakaļ jaunībai. Viņa taču kļūstot smieklīga! Īpaši kritiķiem nepatika aktrises bilde ar banti matos – tas esot infantili. Britnija, to lasot, vairs nespēja klusēt. Popzvaigzne, kura bieži izpelnās skarbu kritiku un šausmināšanos par savām darbībām, spēja iejusties Keitas ādā.  

    «Es dievinu Keitu Bekinseilu. Īpaši tādēļ, ka viņa ir no Londonas. Es sapratu, cik neiedomājami ļauni ir tie komentāri zem viņas ierakstiem instagramā, kuros tiek apgalvots – Keitai vajagot radīt savam vecumam atbilstošu satur. Taču

    es nodomāju – viņai ir jau piecdesmit, un cik forši, ka viņa valkā banti un izskatās kā četrgadīga,» tā Britnija.

    42 gadus vecā popzvaigzne aicina beigt nodarboties ar eidžismu un nemitīgi norādīt citiem par viņu vecumu, it kā tas būtu kāds netikums. «Bet vai jūs esat kaut ko izdarījuši, lai kādam palīdzēt piepildīt viņa sapņus? Vai arī

    tikai rakstāt komentārus par to, ka esam vecas un mums nav piemērota satura?» dusmīga ir Spīrsa.

    Lai pierādītu, ka šādu ļaužu viedoklis viņai nav svarīgs, Britnija jau pēc dažām stundām publiskoja jaunu video, kur, ģērbusies miniatūrās biksītēs, virpuļo trakā dejā. Nesen gan viņa izteica pārmetumus kādam paparaci, kurš Britnijai bildē esot speciāli «uztaisījis celulītu», kāda dziedātājai nemaz neesot.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē