• Briedi sajūsmina basketbolista Mieža lēmums neboikotēt Krievijas sportistus

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    10. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agnecy
    Visvairāk tas, ka 3X3 basketbola izlases dalībnieks Nauris Miezis atkāpās no lēmuma nestartēt olimpiādē kopā ar Krievijas un Baltkrievijas sportistiem, ielīksmojis bokseri Mairi Briedi.

     

    Latvijas 3×3 basketbola izlases sastāvā dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs iekļauts arī Nauris Miezis, kurš vēl nesen apgalvoja, ka uz olimpiādi nedosies, ja tajā piedalīsies Krievijas un Baltkrievijas sportisti. Viņš sacīja, ka tas būšot viņa simtprocentīgs lēmums. Šonedēļ Nauris portālam Delfi skaidroja, kādēļ savas domas mainījis. «Esmu par to runājis ar ģimeni, ar komandas biedriem, tāpat arī paši ukraiņi ir skaidri formulējuši nostāju. Puiši, treneri un vadība ar mani rēķinās.

    Arī ģimene, kas man ir galvenais faktors, vēlās, lai dodos uz olimpiskajām spēlēm,» pauda sportists,

    kurš kopā ar Kārli Lasmani, Franci Lāci un Zigmāru Raimo dosies uz parīzi. Kā rezervoisti viņiem pievienosies Edgars Krūmiņš un Agnis Čavars.

    Ziņa par to, ka Miezis attiecies no saviem vārdiem, ļoti ielīksmojusi bokseri Mairi Briedi, kurš bieži sociālajos tīklos veido saturu krievu valodā un pie katras izdevības piesauc sabiedrības šķelšanos.

    «Malacis, ka ir mainījis savu viedokli,

    sportistiem – sports, nevis politiskās intrigas,» par Mieža lēmumu neviltoti priecājas bokseris Mairis Briedis un tiktokā ievietojis Mieža intervijas fragmentu, kurā sportists pauda kategorisku viedokli par startēšanu olimpiādē kopā ar agresorvalsts pārstāvjiem.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē