• Brekte savu dzimšanas dienu atzīmē ar danci kleitā

    Slavenības
    Estere Jansone
    28. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: TikTok/Kristians Brekte
    Skandalozais mākslinieks Kristians Brekte aizvadītajā sestdienā svinējis savu 43 gadu dzimšanas dienu. Par godu svētkiem viņš nolēmis savus sekotājus iepriecināt ar video, kurā viņš nevis, kā ierasts, kliedz, bet uzdejo.

    Mākslinieks Kristians Brekte, kas pēdējā laikā sabiedrības redzeslokā nonāk ar saviem ērmīgajiem video skečiem, kurā viņš redzams bļaujam un gatavojam maltītes, nolēmis radīt nedaudz citādāku video. Šoreiz Brekte par godu savai 43 gadu dzimšanas dienai nofilmējies dejojam. Videoklipā viņš ir tērpies zilā, plandošā arābu stila kleitā, bet savu kailo galvu nosedzis ar parūku. Brekte visa video garumā aktīvi dejo un gorās. 

    @kristians.brekte6 Temperature #performanceart #dance #love #art #eurovision2024 @HEITA ♬ Sean Paul Get Busy Remix Lloyd YOU – Amber Rae

    Brektes sekotāji smej, ka nākamgad uz Eirovīziju kā Latvijas pārstāvi būs jāsūta skandalozo mākslinieku. «Nekad iepriekš nebiju redzējis, kā izskatās Tvaika ielas iekšpagalms,» Brektes performanci sarkastiski komentē kāds sociālā tīkla X lietotājs.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē