• Bijušie laulātie Leonarda un Ģirts Ķesteri ne dienu viens bez otra: Tā laulība tika slēgta debesīs

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aktieru Ģirta Ķestera un Leonardas Ķesteres-Kļaviņas laulība izturēja un piedeva daudz ko. Un, lai gan jau vairākus gadus tā ir official šķirta, Leonarda allaž tur rūpi par savu bijušo vīru.

     Šovasar intervijā žurnālam Ieva producente un aktrise Leonarda Ķestere-Kļaviņa stāstīja par to, kāda šobrīd ir viņas dzīve. To pepilda dažādi darbi, projekti, studenti, mazmeitiņa un reizēm arī nekā nedarīšanas skaistā māksla. Vēl aizvien tajā ir vieta arī viņas bijušajam vīram aktierim Ģirtam Ķesterim.

    Lai gan Ķesteru laulībā bijuši dažādi pārbaudījumi, kuriem viņi spēja pārkāpt pāri, saglabāt to neizdevās. Pirms vairāk nekā 15 gadiem abi nolēma turpmāk dzīvot šķirti. Taču Leonarda nekad nav runājusi par Ģirtu ar rūgtumu. Abu saikne nekur nav zudusi. «Viņš ir ģimenes loceklis, ar kuru teju katru dienu sazvanāmies,» saka Leonarda. «Abi esam ciešā saitē, acīmredzot tā laulība tika slēgta debesīs.

    Man ir interesanti ar viņu, viņam – ar mani, mēs dzīvojam atsevišķi, bet tas nekas 

    – varbūt tā mēs varam sarunāties.»

    Abiem ir kopējs dēls Pauls un mazmeitiņa, kuru Ķesteri ļoti lolo. «Ģirts ir lielisks vecaistēvs. Kad mazmeita ierauga viņa mašīnu, saka: tā ir mana Ģirta mašīna, mans Ģirts! Jā, viņa mūs abus nesauc par vecomāti un vectēvu, bet gan vārdos,» stāsta Leonarda.  

    «Ģirts ir lielisks aktieris lieliskā formā,

    un visi, kas vēl nav bijuši uz viņa brīnišķīgo 60 gadu izrādi, saņemieties un aizejiet. Jo – ha-ha-ha, to jūs vēl nebūsiet redzējuši. Lai Ģirtam daudz lomu!» novēl aktiera bijusī laulātā draudzene Leonarda.

    Interviju ar Leonardu Ķesteri lasi digitālajā žurnālā Santa+!   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē