• Bijusī ministre Mūrniece skraida pa lietu un ķer varavīksni. Viņai būs liels notikums!

    Slavenības
    23. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Eksministre Linda Mūrniece neslēpj, ka beidzamajā laikā ir labā omā. Kā nu ne? Septembrī viņai gaidāms skaists notikums.

    Jau pēc pāris mēnešiem grāmatnīcās nonāks aizsardzības un iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces jaunā grāmata Meitene ar pistoli uz jumta. «Savu grāmatu sāku rakstīt 5.03. Un tieši pusgadu vēlāk – 5.09. – tā piedzīvos atklāšanas svētkus,» priecājas Linda.  Savā biogrāfijā viņa atklās politiskās dzīves aizkulises.

    Tas, ka grāmata drīz uzsāks ceļu pie lasītājiem, ielīksmo bijušo ministri. Beidzamajās dienās viņa ir ļoti labā omā. «Skraidīju pa lietu un ķēru varavīksni. Tā nāca pati uz mājām, dubultojās virs stikla namiņa un visādīgi izrādījās. Es spēju tik skaļi atkārtot: «Cik skaisti!» Un, jā – es smaidīju un apspriedu to ar Viljamu (Lindas suns). Naktī es biju pamodusies no rudens nolemtības sajūtas. Jau tagad apzinoties, ko tas man atnesīs. Bija sajūta, ka jābēg, kaut kur jāskrien, bez skaidra plāna gan, uz kurieni un kādēļ īsti.

    Un tagad tā varavīksne. Kā apsolījums, ka arī rudens būs skaists. Un piesnigusī ziema tāda būs. Es neesmu radusi bēgt. Īpaši jau no labām lietām,» pirmdienas vakarā Facebook dalījās bijusī politiķe.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē