• Bijušais vīrs pielabinās Magonei: Viņš grib tikt atpakaļ, lai nav jāmaksā alimentu parāds

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šova Slavenības. Bez filtra veterānei Magonei Liedeskalnai, esot kopā ar draudzenēm, pēkšņi zvana telefons. Draudzene Ilva ir satriekta – uz ekrāna nepārprotami parādās, ka zvanījis «vīrs»! Paceļot telefona klausuli, Magones virzienā viņš ir ne tikai saprotošs un laipns, bet arī nosauc savu bijušo sievu mīļvārdiņos…

    Tā kā draudzenes ir nesaprašanā par Magones bijušā vīra Žaņa aizdomīgi jauko attieksmi, Ilva neviļus jautā, lai šova zvaigzne paskaidro – vai kaut kas abu attiecībās ir mainījies?

    «Tas stāsts ir gaužām interesants – viņš atbrauc, rociņas salicis uz kules, galviņa lejā, stāv kā grēcinieks. Saka, ka būtu tik labi, ja viss būtu kā agrāk un varētu nākt atpakaļ pie manis. Es domāju – aha, alimentu summa liela, čota baigi ātri gribas atpakaļ tikt, lai nekas nav jāmaksā!» stāsta Magone.

    «Viņš atzina, ka ir vainīgs, ka mani aizvainojis, ļoti izdarījis pāri. Es tā apstulbu, ka pat kameru nepaņēmu! Beigās pateicu viņam, lai man piedod, bet tie laiki ir aizgājuši. Mēs esam katrs savā laika upē un es atpakaļ neeju nekur, tikai uz priekšu dzīvē! Bērni paliek, par viņiem ir jārūpējas, bet par mani lai aizmirst.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē