• «Bijām tikai četratā.» Basketbola zvaigzne Gunta Baško svin kāzas un atklāj noslēpumu

    Slavenību kāzas
    Lauma Lapsa
    12. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Pēc sešus gadus ilgām attiecībām apprecējusies basketbola kluba TTT Rīga prezidente Gunta Baško. Drīz ģimenē būs pārmaiņas.

    Basketbola zvaigzne Gunta Baško un viņas mīļotais vīrietis dīdžejs un hokejists Mareks Liepiņš pērnā gada augustā saderinājās Grieķijā, Korfu salā. Šogad 28. augustā viņi savas attiecības noformēja oficiāli, sarakstoties kādā no Rīgas dzimtsarakstu nodaļām. Pirms pieciem gadiem pāris kļuva par vecākiem meitai Matildei, un šobrīd gaida pasaulē nākam otro bērniņu.

    Skaisto līgavas kleitu Gunta atradusi internetā. «Kad ar Mareku ierunājāmies par kāzām, sāku meklēt kleitu, līdz atradu šo eleganto un gaisīgo tērpu,» teic Gunta. Kāzas bijušas ļoti intīmas. «Bijām tikai četratā – es, Mareks, Matilde un fotogrāfs. Lielāku balli draugiem sarīkosim pēc gada vai diviem,» sola viņa.  

    Klusās un sirsnīgās kāzas izdevās tieši tādas, kādas basketboliste vēlējās. Dažas dienas vēlāk ģimene devās ceļojumā uz Spāniju. «Lidojuma biļetes bijām pasūtījuši jau pirms gada, kad vēl nezinājām, ka svinēsim kāzas. Bet, redz, visi notikumi veiksmīgi sakrita – kāzas, ceļojums un otrā bērniņa gaidības,» sajūsmā ir jaunā sieva. 

    Vairāk lasi un skati žurnālā Privātā Dzīve!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē