• Benam Aflekam – 52. Īsi pirms dzimšanas dienas viņu apciemo kāda negaidīta viešņa

    Slavenības
    Estere Jansone
    15. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Tinseltown
    Šodien izcilajam Holivudas aktierim Benam Aflekam aprit 52 gadi. Filmu zvaigznei pēdējais gads nācis ar lielu zaudējumu – ārvalstu mediji ziņo, ka viņa mīlas stāsts ar skaistuli Dženiferu Lopesu ir beidzies, abi mīlnieki dzīvojot šķirti. Tomēr neilgi pirms lielās dienas, Aflekam sagādāts kāds aizkustinošs pārsteigums.

    Aktiera Bena Afleka un skaistās dziedātājas Dženiferas Lopesas attiecību līkloči ārvalstu tabloīdos ir bijis šīs vasaras karstākais un apspriestākais temats. Slavenību pāris pirms diviem gadiem mija gredzenus – tas daudziem viņu pielūdzējiem bija patiesi pārsteidzošs mirklis, jo Afleks un Lopesa pirms 20 gadiem jau bija saderinājušies, bet abu savienība toreiz pajuka. Arī otrajā reizē skaistuļu pārim neizdevās radīt ilgnoturīgu savienību.

    Par spīti runām par Afleka un Lopesas laulības šķiršanu, aizvadītās nedēļas beigās dziedātāja nolēma pārsteigt vīru un ierasties viņa jaunajā, īrētajā miteklī, ziņo portāls People. Lopesa viesojusies vien dažas stundas, taču savu ierašanos viņa rūpīgi plānojusi. Iepriekš Dženifera apciemojusi Afleka bijušo sievu Dženiferu Gārneri un kopā ar viņas un Afleka dēlu Semuelu esot devusies sagādāt dāvanu vīram. Lopesa savu laulāto draugu nebija satikusi vairākas nedēļas.

    Otrdienas rītā aculiecinieki manījuši Benu Afleku dodamies uz savu biroju Losandželosas centrā ar platu smaidu sejā.

    Afleks ar Lopesu aprecējās 2022. gada jūlijā. Daudzi fani par šo notikumu īpaši jūsmoja – tobrīd alkoholisma jūgā ierautais aktieris bija mainījies līdz nepazīšanai, bet dziedātāja burtiski ziedēja. Taču maija sākumā pavīdēja runas, ka stāstam ir pienākušas beigas. Abi pārdošanā izlikuši savu lepno 60 miljonus dolāru vērto villu un katrs atraduši sev citu mitekli.

    Lopesai no attiecībām ar mūziķi Marku Antoniju ir 16 gadus veci dvīņi Makss un Emma, bet Aflekam laulībā ar Dženiferu Gārneri ir kopīgi trīs bērni – Violeta, Serafima un Semuels.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē