• Beidzot kopā pa īstam. Frizieris Pērs apņēmis vīru

    Homoseksuāla ģimene
    Estere Jansone
    2. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Pērs Bogomazovs
    Stājoties spēkā partnerības likumam, slavenais frizieris Pērs Bogomazovs beidzot apņēmis vīru jeb oficiāli reģistrējis partnerību ar mīļoto vīrieti, šefpavāru Andri Muzikantu.

    1.jūlijā Latvijā stājās spēkā jauns likums, kas ļauj oficiāli reģistrēt partnerattiecības – šis tiesiskais regulējums ļauj divām pilngadīgām personām pie zvērināta notāra apliecināt attiecību esamību. Tādā veidā abi partneri iegūst juridisku, ekonomisku un sociālu aizsardzību valsts līmenī. Šis noteikums attiecas arī uz viendzimuma pāriem.

    Šo dienu ar nepacietību gaidīja arī 49 gadus vecais frizieris Pērs un viņa mīļotais Andris Muzikants. Abi vīri kopā ir jau vairāk kā 10 gadus un nu beidzot abi varējuši nosvinēt kāzas tepat Latvijā. Abi sarakstījušies kādā Rīgas notāra kabinetā un fotografējušies uz Pēterbaznīcas skatu torņa.

    «Līdz šim neredzēju jēgu laulāties citā valstī, ja šeit, Latvijā, tam nav nekāda juridiska spēka.
    Tagad, kad daudz kas iet uz labo pusi, sazinājos ar savu notāri un viņa teica: «Tad dari to tieši 1. jūlijā!» Ar draugu tā arī darīsim, mums būs maza ballīte,» žurnālam «Privātā Dzīve» jūnijā teicis Pērs.

    Pērn Pērs žurnālam atklājis, ka viņu nomāc fakts, ka viņš un viņa mūža mīlestība nespēj oficiāli reģistrēt savas attiecības – tas abiem vīriešiem kopdzīves laikā sagādājis ne mazums problēmu.  « Neesmu tik romantisks, lai man gribētos kāzas, bet juridiski sakārtot attiecības vēlētos – lai izvairītos no ikdienišķām problēmām. Piemēram, kad biju apdedzis un nokļuvu reanimācijā, manam dzīvesbiedram nesniedza par mani nekādu informāciju. Jo viņš oficiāli neskaitījās mans ģimenes loceklis,» atminas frizieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē