• Basketbolists Timma publiski dalās ar ļoti baisiem paziņojumiem: Es padevos

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Patlaban Maiami ir ļoti agrs rīts, un tur dzīvojošais basketbolists Jānis Timma publiski dalījies ar ļoti biedējošām ziņām par savu emocionālo stāvokli…

    «Es neticu nevienam tavam vārdam. Viss, ko mēs cēlām – mamma tētis… To tu apmainīji pret naudu. Mīlestība bez naudas neeksistē,» ar šādu vēstījumu sievai – Krievijā populārajai dziedātājai Annai Sedokovai –  Instagram pirms dažām stundām dalījies latviešu basketbolists Jānis Timma. Fonā skan sievas dziesma Es meklēju tevi.

    «Es daudz ko gribētu pateikt. Tas cilvēks zina, ko es gribu teikt. Un, lai es esmu zaķpastala, ka padevos,» turpina latvietis. Noslēgumā viņš no krievu valodas pāriet uz angļu valodu un nāk klajā ar lūgumu:

    «Lūdzu, kāds parūpējieties par Bo (Jāņa Timmas suns – red.).  Neatstājiet viņu kopā ar šo sievieti.»

    Šo īso stāstu sēriju noslēdz dīvains kadrs – izplūdusi kontaktu bilde, it kā telefons aparāts atrastos kritienā. Pēdējais kadrs liecina, ka Jānis ir pie stūres un tālumā redzami , iespējams, policijas auto uguņi.

    Patlaban Jānis un Anna, visticamāk, atrodas Maiami. Vēl nupat basketbolists dalījās ar bildi, kur pludmalē pastaigājas ar savu suni Bo. Savukārt Anna vakar  atrādīja sliktos laikapstākļus Maiami.

    Timmas ieraksti skan satraucoši un šķiet, ka šoreiz sportists ir patiešām izmisis. Jau iepriekš laulātajiem ir bijušas attiecību krīzes, viņi pat devuši mājienus, ka grasās šķirties. Tomēr vienmēr šie skandāli noslēgušies ar romantisku salabšanu. Šoreiz no sociālajiem tīkliem pazudušas arī vairākas abu kopbildes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē