• «Baidos, ka esmu slikta māte.» Adele vaino sevi dēla atkarībā

    Slavenības
    Estere Jansone
    18. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Adele
    Britu dziedātāja Adele kādā pasākumā Lasvegasā iepazīstinājusi savu 11 gadus veco dēlu ar profesionāliem datorspēļu spēlētājiem, kuri bijuši pārsteigti par mazā puiša prasmēm un laiku, ko viņš velta spēlēm.

    Bērnu pārlieku aizrautīgā sēdēšana pie datora rada bažas daudziem vecākiem. Arī slaveni ļaudis nav izņēmums. Britu dziedātāja Adele medijam Mirror atklājusi, ka nesen piedzīvotais Lasvegasā viņu nepatīkami pārsteidzis un licis nopietni aizdomāties par sava dēla atkarību no datorspēlēm.

    Mūziķe iepazīstinājusi dēlu ar profesionāliem geimeriem, un pat viņus izbrīnīja Adeles dēla Andželo aizraušanās ar spēlēm . «Kad viņš pateica, cik stundas dienā pavada videospēlēs, puiši iesaucās – vou! Un es sev vaicāju – vai esmu slikta mamma?» atzīstas Adele. Viņa gan cer, ka puikam no spēlēšanas ir arī kāds labums, jo tā viņš iegūst jaunus draugus – Andželo aizrāvies ar stratēģijas spēlēm, kuras vienlaikus jāspēlē vairākiem dalībniekiem.

    «Cilvēki, kuri spēlē tādas spēles kā Call of Duty vai Grand Theft Auto, piedodiet, bet patiesi pārvēršas par zombijiem,» uzskata Adele. «Manam dēlam ar spēļu biedriem tomēr ir sakarīgas un vērtīgas sarunas,» viņa mierina sevi. Dziedātāja atklāja, ka vēlas kādu dienu ierakstīt tituldziesmu videospēlei, lai iepriecinātu dēlu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē