• Atradusi jaunu mīlestību un žilbina ar dekoltē. Seksīgā itāļu aktrise Monika Belluči svin 60. jubileju!

    Jubilāre
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Šodien apaļu jubileju svin viena no pasaulē seksīgākajām sievietēm – itāļu skaistule Monika Belluči.

    Atkal laimīgi iemīlējusies

    Itālu kinoaktrise Monika Belluči šodien svin 60. dzimšanas dienu, un vēl nupat – aizvadītajā nedēļas nogalē viņa žilbināja kārtējā kinofestivāla viesus ar savu iespaidīgo dekoltē.

    Belluči nav, ko slēpt. Jūlijā aktrise piedalījās jutekliskā fotosesijā žurnālam Harper’s Bazaar, bet jūnijā bez apakšveļas bildējās žurnāla Madame Figaro vākam. Viņa vēl aizvien ir žilbinoši skaista un iekārojama. Belluči apgalvo – viņai nemaz neesot bail novecot, jo vecums tikai vairojot sievietes šarmu. «Es nenosodu cilvēkus, kas izmanto plastikas ķirurga pakalpojumus. Taču nezinu vai pati kādreiz darīšu ko tādu ar savu seju. Dažkārt gan redzu, cik lieliski rezultāti mēdz būt šādām procedūrām, un domāju – kāpēc gan ne?» atklāta ir Monika.

    Belluči ir spilgts pierādījums tam, ka laimei un mīlestībai vecuma nav. Tāpat kā sievietes skaistumam. 45 gados viņa dzemdēja savu jaunāko meitu, bet 58 gadu vecumā satika savu īsto mīlestību.  

    Nu jau gadu Belluči visur dodas kopā ar savu 68 gadus veco mīļoto – režisoru Timu Bērtonu. Ir pagājuši 12 gadi kopš izjuka viņas laulība ar aktieri un meitu tēvu Vensānu Kaselu, un nu Belluči atkal ir laimīgi iemīlējusies. «Es priecājos ka iepazinu šo cilvēku. Tā bija tikšanās, kādas dzīvē gadās reti. Es pazīstu viņu. Es mīlu viņu.

    Tagad tiekos ar režisoru. Sākas jauns piedzīvojums,»

    tā savu romānu ar Bērtonu attiecību sākumā presei komentēja Monika un piebilda, ka patiesi apbrīno viņa talantu.  

    Jaunības kļūda un niķīgais līgavainis

    Pirmo reizi Monika apprecējās agrā jaunībā. Lai apmaksātu studijas juridiskajā fakultātē, jaunā itāliete iekārtojās darbā par oficianti. Kādu dienu izskatīgā oficiante saņēma piedāvājumu izmēģināt spēkus modeļu biznesā. Veidojot modeles karjeru, Monika iemīlējās itāļu fotogrāfā Karlosā Baso, un viņi uzreiz apprecējās. Taču jau pēc pusgada laulība izjuka.

    Deviņdesmitajos Monikas modeles karjera plauka un zēla, un viņa saņēma pirmos piedāvājumus filmēties kino. Tā skaistule iepazinās ar aktieri Nikolā Feronu. Viņi saderinājās, taču

    Feronu tik ļoti tracināja Monikas strauji augošā popularitāte, ka līdz kāzām aktieri tā arī nenonāca.

    1996. gadā Monika filmēšanās laukumā satuvinājās ar šarmanto francūzi Vensānu Kaselu un pasaule viņus pasludināja par ideālu pāri.  Vensānu, kurš bija izslavējs brunču mednieks, apbūra Monikas skaistums. «Kad pirmo reizi viņu ieraudzīju, Monika izskatījās kā izkāpusi no Felinī filmas. Viņa bija mana pirmā īstā mīlestība,» neslēpa francūzis.

    Ģimene un mātes laime pēc 40

    Monika nesteidzās iekāpt jaunās attiecībās, jo ļoti augstu vērtēja savu brīvību. Savukārt Vensāns baidījās, ka Monika viņam izslīdēs no rokām, tāpēc ar bildinājumu nekavējās. Aktrise  gan visādi centās novilcināt šo svarīgo lēmumu – saistīt dzīvi ar Vensānu. Taču 1999. gadā viņi beidzot apprecējās.

    2004. gadā, kad Belluči jau bija gandrīz 40 gadi, pasaulē nāca viņu pirmdzimtā meita Deva. 45 gadu vecumā Monika dāvāja Vensānam vēl vienu meitu – Leoni. Taču tad pāra attiecībās parādījās pirmās plaisas…

    Klīda runas, ka Vensāns nebūt nav bijis uzticīgs savai skaistajai sievai, un visus šos gadus regulāri ielaidies dēkās ar jaunām meitenēm. Monika neizlikās, ka neko nepamana, taču apgalvoja – seksuāla rakstura sānsoļi viņu neuztrauc, galvenās esot jūtas. «Vensāns vienmēr ir man blakus, kad tas nepieciešams. Neko vairāk es nelūdzu. Mīlestība pastāv tikai tad, ja attiecībās ir cieņa un brīvība. Mums neviens nepieder – ne mūsu vīri, ne bērni,» kādā intervijā sacīja Monika.    

    Jāatzīst, ka arī Monika nebija gluži bez grēka. Baumoja, ka arī viņai bijuši mīļākie. 

    Tomēr, kad pēc 18 gadu kopdzīves Vensāns un Monika paziņoja par šķiršanos, itālieti visi žēloja, bet francūzi pasludināja par nekrietnu krāpnieku.

    Belluči gan nekad nav nopēlusi savu bijušo vīru un intervijās aicināja nemeklēt zemūdens akmeņus viņu lēmumā iet katram savu ceļu. Tajā neesot iesaistīti mīļākie un mīļākās.   

     Kaislīgais skūpsts ar režisoru

    Pēc diviem gadiem Vensāns uzsāka attiecības ar krietni jaunāku modeli Tīnu Kunaki, bet Monika ilgu laiku bija viena. Viņai piedēvēja romānus ar dažādiem slaveniem vīriešiem, taču tās bija tikai baumas. Visbeidzot 2017. gadā aktrise atplauka jaunai mīlestībai. Viņas sirdi iekaroja franču aktieris Žils Lelušs. Aktrises fani jūsmoja, ka nu arī viņai ir astoņus gadus jaunāks mīļākais.

    Bet tad dīvai pie sāniem parādījās nākamais – nu jau 18 gadus jaunāks skaistulis!
     

    Tomēr pēc divus gadus ilgām attiecībām mākslinieks Nikolass Lefevrs un Monika paziņoja, ka viņu stāstam pielikts punkts.

    Timu Bērtonu Monika pazina jau sen, taču romantiskas jūtas abiem uzplauka vien pirms diviem gadiem. 2023. gada sākumā medijos nonāca Madrides paparaci notverts kadrs, kurā iemūžināts Tima un Monikas kaislīgais skūpsts. Martā mīlnieki tika pieķerti atkal – šoreiz Parīzē.

    Vasarā Monikai bija apnicis slapstīties, un viņa sniedza atklātu interviju, kurā atzinās – viņa patiešām ir iemīlējusies Timā Bērtonā.  

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē