• Atpakaļ pie ģimenes. Princis Harijs onkuļa bēru laikā apmetas kādā īpašā vietā

    Britu karaļnams
    Estere Jansone
    3. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia Commons
    Augusta izskaņā Lielbritānijā norisinājās bēres princeses Diānas māsas vīram lordam Robertam Felouzam. 82 gadus vecais vīrs bija prinču Harija un Viljama mīļais onkulis, kura atvadīšanās ceremoniju nespēja laist garām abi brāļi. Šis bija pirmais saviesīgais pasākums, kas vienuviet pulcēja abus konfliktējošos britu prinčus.

    Atvadīšanās un piemiņas mise no lorda Roberta Felouza notika 29. augustā. Šo notikumu nespēja laist garām arī brāļi Harijs un Viljams, kuri vēl nav atrisinājuši savstarpējās nesaskaņas pēc skandalozās Harija atteikšanās no karaliskajiem pienākumiem un autobiogrāfiskās grāmatas publicēšanas.

    Bēru laikā brāļi-prinči stāvējuši viens aiz otra, pasākuma laikā ieturējuši rezervētu distanci un savā starpā nesarunājušies, ziņo medijs BBC. Savukārt uz bērēm nav ieradusies Harija sieva Megana.

    Saspīlēto attiecību dēļ, princis Harijs atturējies arī no apmešanās īpašumos, kas pieder princim Viljamam vai karalim Čārlzam. Viņš izvēlējies sev kādu īpašu, sentimentālu mitekli, kur aizvadīt dienas Lielbritānijā pirms atgriešanās atpakaļ ASV.

    Saseksas hercogs Harijs nolēmis pārnakšņot princeses Diānas bērnības mājās, Altropas muižā. Īpašums patlaban pieder Diānas brālim Čārlzam Spenseram, ziņo portāls Page Six. Zīmīgi, ka augusta beigās ir arī princeses Diānas nāves gadadiena – viņa mira 1997. gada 31. augustā, tāpēc apmešanās viņas mājoklī bijusi īpaši emocionāla Harijam. 

     

     

    Britu karaļnamam pietuvināti avoti atklāj, ka starp princi Hariju, princi Viljamu un karali Čārlzu aizvien valda domstarpības. Vecākais brālis Viljams atsakās atjaunot kontaktu ar brāli, bet karalis Čārlzs jaunākajam dēlam pat neceļot telefonu un neatbildot uz īsziņām.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē