• Atklājas Parīzē arestētā «Telegram» īpašnieka neparastā mīlas dzīve. Kāpēc Durova mīļākajām viņa nemaz nav žēl?

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    28. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kamēr teju visa Krievija apspriež «Telegram» izveidotāja Pavla Durova arestu Parīzē, viņa trīs bērnu māte uzvedas dīvaini… Atklājas arī citas neparastas Durova mīlas dzīves lappuses.

    Durova triju bērnu māte tagad staro laimē

    Krievijas miljardieris, vietnes Telegram izveidotājs Pāvels Durovs 24. augustā tika aizturēts Parīzes lidostā. Viņam draud bargs cietumsods, jo bagātnieku vaino vismaz 12 dažādos noziegumos. Šis pavērsiens burtiski uzlauzis Durova privātās dzīves cietoksni, kuru 37 gadus vecais bagātnieks būvējis vairākus gadus. Viņš allaž uzsvēris, ka dievina savu vientulību, jo tā esot viena no nenovērtētākajām lietām pasaulē. Tomēr tagad izrādās, ka viņam ir visnotaļ vētraina privāta dzīve…

    Irina Bolgara ir Francijā nupat arestētā Telegram izveidotāja Pavla Durova triju bērnu māte un šķiet, ka viņu nemaz neuztrauc šis pavērsiens. Ļaudis šausminās, ka Durovam draud 20 gadi cietumā, bet Irina burtiski staro laimē!  

    Irina un Durova bērni.
    Irina un Durova bērni.

    Sociālo tīklu lietotāji izpētījuši, ka 24. augustā – dienā, kad Durovu aizturēja policija, 44 gadus vecā Irina dalījusies ar bildēm no bezrūpīgas atpūtas pie jūras. 25.augustā, kad Durova vārds jau parādījās visos ziņu kanālos, viņa jautri svinēja dzimšanas dienu.

    Laimīgā Durovu ģimene, kuru Pāvels visus šos gadus slēpis.
    Laimīgā Durovu ģimene, kuru Pāvels visus šos gadus slēpis.

    Ļaudis komentāros Irinai lūdz komentēt viņas bērnu tēva arestēšanu un norāda, ka šādā brīdī publicēt dzīvespriecīgas bildes neesot iederīgi. Izskanējis pat minējums, ka Irina klaji ņirgājas par Durovu un varbūt pat esot iesaistīta viņa aizturēšanas lietā. Tā esot dīvaina sakritība –

    pirms mēneša Irina medijos stāstīja neglaimojošas lietas par Durovu, un nu jau viņš ir pamatīgās nepatikšanās…

    Irinai patiešām ir iemesls nejust līdzi Durovam. Par savu lomu miljardiera dzīvē un trim kopējiem bērniem ar Durovu viņa publiski paziņoja šīs vasaras sākumā. Durovs to komentēja asi, sakot, ka esot spermas donors, tāpēc viņam varot būt pat 100 bioloģiskie bērni 12 dažādās valstīs.

    Pāvels Durovs esot spermas donors, un daudzas sievietes sapņojot tikt pie bērna ar šī skaistuļa gēniem.
    Pāvels Durovs esot spermas donors, un daudzas sievietes sapņojot tikt pie bērna ar šī skaistuļa gēniem.

    Tomēr Bolgarai izdevās pierādīt, ka viņai bijušas nopietnas attiecības ar Durovu. Neskaitāmas laimīgas ģimenes bildes dažādos svētkos… Turklāt visi trīs bērni nēsā Durova uzvārdu un nešaubās, kas ir viņu tēvs.

    Irina paziņoja, ka

    Durovs viņu neesot apprecējis, jo baidījies, ka šķiršanās gadījumā vajadzēs dalīties savā bagātībā.

    Zināms, ka oficiāli Pāvelam jau esot divi bērni Alīna un Mihails. Abi dzimuši laulībā ar Darju Bondarenko un jau iekļauti Krievijas bagātāko bērnu sarakstā. Pats Durovs Bloomberg miljardieru topā nonāca pavisam nesen. Viņa bagātība tiek lēsta 9,1 miljardu dolāru apmērā

    Pamestā ungāru modele un jaunā krievu mīla

    Irina nebūt nebija Durova vienīgā slepenā mīla. Viņa atklāja, ka 2021. gadā uzņēmējs viņu piekrāpis ar ungāru modeli Diānu Bako. Tas noticis ģimenes apartamentos Dubaijā, kamēr Irina ar bērnu uzturējusies slimnīcā. Turklāt tas neesot bijis vienīgais gadījums. Kad Irina paziņoja par savu statusu Durova dzīvē,

    pieteikušās desmitiem meiteņu, kas arī tajā laikā tikušās ar Durovu un ticējušas, ka viss ir nopietni…

    Diāna Bako par Durova ģimenes eksistenci uzzunājusi tikai pēc Irinas publiskajiem paziņojumiem. Viņa atpazinusi Irinas bildēs Dubaijas apartamentus, kur ne reizi vien viesojusies. Viņa labi zinājusi Durova mājkalpotāju vārdus un parādījusi Irinai sarakstes ar Pāvelu. Tas Bolgaru esot satriecis līdz sirds dziļumiem. Īpaši bilde, kur Diāna pozē ar plīša lāci, kuru Durovs dāvinājis meitai Leai.

    Modele Diāna Bako.
    Modele Diāna Bako.

    Durovs pametis Bolgaru un turpināja tikties ar ungāru modeli Diānu Bako, kura nesen laida pasaulē bērnu. Viņa nedz noliedz, nedz apstiprina, ka tas ir Durova mazulis. «Viss tāpat ir skaidrs,» viņa atbild, kad tiek vaicāts, kas ir bērna tēvs. Taču neslēpj, ka

    Durovu viņai nocēlusi draudzene – 24 gadus vecā geimere Jūlija Vavilova.

    Izmanīgā krieviete viņa dzīvē parādījusies brīdī, kad Pāvels un Diāna bija sastrīdējušies. Tolaik Diāna jau bija stāvoklī.

     Runā, ka tieši kopā ar Jūliju aizvadītajā nedēļā Durovu aizturēja Parīzes lidostā.

    Geimere Jūlija Vavilova.
    Geimere Jūlija Vavilova.

    Durovam izvirzītas apsūdzības 12 noziegumos. Izmeklētāji uzskata, ka Durova izveidotais kanāls Telegram nesadarbojas ar specdienestiem un nedod piekļuvi sarakstēm. Durovs esot līdzvainīgs noziegumos, kas ar šīs vietnes palīdzību tiek realizēti – narkotiku izplatīšana, krāpniecība, terorisms un bērnu pornogrāfija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē