• Atklājas jaunas, baisas detaļas aktiera Metjū Perija nāves lietā. Aizturēta slavena sieviete

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    20. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Metjū Perijs nomira 2023. gada oktobrī.
    Foto: Shutterstock
    Metjū Perijs nomira 2023. gada oktobrī.
    Populārā seriāla «Draugi» fanus pētnā gada nogalē satrieca ziņa par Čendlera – aktiera Metjū Perija pēkšņo nāvi. Viņu atrada mirušu āra baseinā paša mājās. Tagad izskanējušas jaunas, visai aizdomīgas detaļas par aktiera nāves apstākļiem.

    Sākotnēji medijos tika ziņots, ka aktiera Metjū Perija nāve ir traģisks negadījums – viņš noslīcis savā baseinā, jo pārdozējos ketamīnu, ko lietojis depresijas ārstēšanai. Tomēr tika uzsākta izmeklēšana, un izdevums In Touch Weekly vēsta, ka Perija nāves lietā parādījies daudz dīvainu nesakritību.  

    Pirmkārt, policija neesot atradusi Perija mājā nekādas aizliegtās vielas, turklāt dokumentos minēts, ka aktiera  ārstēšanās kurss ar ketamīnu bija noslēdzies jau divas nedēļas pirms Metjū nāves. Tiesu medicīnas ekspertīzē minēts, ka šis preparāts tik ilgi nevarēja saglabāties Perija organismā. Tātad – kāds to viņam vēlāk ir piegādājis.  

    Nesen aizturēta kāda sieviete, kurai esot saistība ar šo traģisko notikumu. Viņas vārds netiek izpausts, taču mediji vēsta – dāma esot no slavenību aprindām. Viņa esot kāda ļoti slavena vīrieša sieva. Žurnālistiem viņas vārds esot zināms, taču izmeklēšanas interesēs to liegts publiski atklāt.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē