• Ar atkarībām uz tu. Džastins Timberleiks atkal iekūlies nepatikšanās alkohola dēļ

    Slavenības
    Estere Jansone
    19. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstosck
    Amerikāņu popzvaigzne Džastins Timberleiks šonedēļ pieķerts braucam pie stūres alkohola vai narkotisko vielu reibumā. Nebija ilgi jāgaida, kad pasaules medijos parādīsies policijas uzņemtais fotoattēls ar Timberleika ģīmetni. Allaž smaidīgā dziedātāja acīs manāmas pamatīga reibuma pazīmes – tās ir sarkanas un stiklainas. Šī nav pirmā reize, kad mūziķis alkohola dēļ sagādājis sev problēmas.

    NSYNC grupas līderis Džastins Timberleiks tika aizturēts otrdien – viņš bija sēdies pie stūres pamatīgā reibonī, pārkāpjot vairākus ceļu satiksmes noteikumus. Viņš iebrāzies pretējā braukšanas joslā un uzbraucis ceļazīmei.

    Kad Timberleiku apturēja likumsargi, mākslinieks atteicies «pūst trubiņā» un apgalvojis, ka vakara gaitā ir iedzēris vienu martini kokteili, ziņo aculiecinieki. Tomēr mūziķa saburzītais izskats un spēcīgā alkohola dvaka izelpā un šļupstēšana acumirklī policistiem lika noprast, ka mākslinieks atrodas apreibinošo vielu ietekmē. Klātesošie gan medijiem klāstījuši, ka mūziķis bijis mierīgs un nav pretojies policistu norādēm.

    Popmūziķis ar alkohola atkarību cīnās jau vairākus gadus.

    «Es esmu tāds pats kā visi citi cilvēki — esmu bijis pilnīgā ķirsī, esmu lietojis narkotikas un esmu arī ticis pieķerts bez biksēm publiskās vietās,»

    paudis Timberleiks jau 2006. gada intervijā ar žurnālu Observer Music Monthly.  Arī vēlāk Timberleiks medijiem nav klusējis par savu atkarību. 2014. gadā viņš Opras Vinfrijas šovā atklāti pateica, ka mīl iedzert un spējot pat vienpersoniski piebeigt veselu viskija pudeli.

    2019. gadā Timberleiks nonāca preses redzeslokā pēc tam, kad tika publiskoti attēli, kuros mūziķis redzams pamatīgā žvingulī, turot savas kolēģes, aktrises Ališas Veivraitas roku. Šis skandāls sašūpojis mūziķa laulību – viņš par sastrādātajiem grēkiem publiski lūdza piedošanu savai sievai un abu bērnu mātei Džesikai Bīlai.

    «Tajā vakarā es dzēru pārāk daudz un nožēloju savu rīcību. Man vajadzēja apstāties. Šis nav piemērs, ko vēlos rādīt saviem dēliem,» savos sociālajos tīklos rakstīja Timberleiks. Mūziķis klāstīja, ka laulības dotos solījumus nav pārkāpis – attēlos viņš notverts pārprotamā un apkaunojošā brīdī.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē