• Andželīnas Džolijas tēvs vairs nespēj klusēt! Viņam ir tikai viens lūgums bijušajam znotam

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock (Everett Collection)
    Intervijas laikā kanālam «Fox News» aktrises Andželīnas Džolijas tēvs uzrunāja savu bijušo znotu Holivudas spīdekli Bredu Pitu.

    Andželīnas Džolijas 85 gadus vecais tēvs aktieris Džons Voits ir nobažījies par situāciju meitas ģimenē. Tāpēc, skatoties kamerā, intervijas laikā publiski vērsās pie bijušā znota Breda Pita: «Es domāju, ka bērniem vajadzīga stabilitāte. Es mīlu savus mazbērnus, un es mīlu savu meitu. Es gribu, lai Breds rod sevī spēku un izdara to, kas viņam jādara.

    Viņam jāapstādina šis absurds!»

    Kopš Džolija un Pits paziņoja par šķiršanos, viņi nemitīgi tiesājas. Vairākus gadus viņi dalīja gan aizbildniecības tiesības pār abu bērniem, gan plēsās par vīna darītavu Château Miraval.

    Šajā pavsarī Andželīna paziņoja, ka Pits bijis pret viņu vardarbīgs jau ilgi pirms slvenā skandāla lidmašīnā, kas kalpoja par iemeslu laulības izjukšanai.

    Pitam ir sarežģītas attiecības gan ar adoptētajiem, gan bioloģiskajiem bērniem. Piemēram, dēls Pakss tēvu publiski nodēvēja par «pasaules klases nelieti», kas iebiedējot savus bērnus. Zahara, Vivjena un pat tēva mīlule Šilo publiskā vidē nelieto tēva uzvārdu. Turklāt Breda bioloģiskā meita Šilo no tā atteikusies oficiāli.

    Breds smagi pārdzīvojot to, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar bērniem.  

    Jāteic, ka arī Džolijas tēvs Džons nav lieliskās attiecībās ar meitas ģimeni.

    Nesen viņš pauda nosodošu viedokli par meitas pozīciju palestīniešu un izraēliešu konfliktā. Voits ir Izraēlas pusē un uzskata, ka viņas meitas pozīcija esot antisemītiska. Taču Voits ir atzīmējis, ka ļoti lepojas ar savas meitas talantu un to, kā viņa iedvesmo savus bērnus būt radošiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē