• Andrejs Ēķis: Attiecībās ar Dainu grūtākais jautājums bija bērni…

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andrejs Ēķis
    Foto: F64
    Andrejs Ēķis
    Producents un režisors Andrejs Ēķis piedzīvojis sava tuvākā cilvēka – sievas – traģisku zaudējumu. Lai gan šķita, ka nekad vairs nevienu tā neiemīlēs, liktenis bija viņa labvēlīgs – Andreja dzīvē ienāca viņa otrā sieva Daina. Taču ne jau visi šajā stāstā uzreiz bija laimīgi…

    «Attiecībās ar Dainu grūtākais jautājums bija bērni. Mans jaunākais puika bija vēl mazs, un viņš Dainu šausmīgi nepieņēma,» intervijā žurnāla Ievas Stāsti atminas Andrejs Ēķis. Tas bija visgrūtāk pārvaramais šķērslis, kad viņš pēc sievas Ivetas nāves beidzot sastapa savu īsto cilvēku un bija gatavs jaunai mīlestībai.  «Dainai bija divas meitas, un arī viņas teica – mums Andreju te nevajag.

    Tas tevi lauž pušu, jo tu vēlies būt ar otru cilvēku un gribi, lai arī bērniem ir labi.

    Lai visi kopā sarastu, ir jāpaiet gana ilgam laikam. Bērni ir jāsaprot: viņiem ir bijusi ierasta dzīve, un te pēkšņi parādās svešs cilvēks, turklāt vēl ar citiem bērniem! Un visi kopā viņi atņem tavas mātes vai tēva uzmanību!» stāsta Andrejs.

    Taču dzīve ritēja savu gaitu un salika visu pa plauktiņiem.

    «Mūsu jaunākā, kopīgā, dēliņa piedzimšana palīdzēja attiecības nolīdzsvarot – mazais visiem bija brālis, kurš ģimeni apvienoja.

    Bet tas var notikt tikai tad, ja proti attiecības pareizi nostādīt un neatstum vecākos bērnus. Tagad mums visiem ir lieliskas attiecības – bez četriem dēliem esmu ticis pie divām meitām un dzīves drauga, ko mīlu. Ja esi iejūtīgs pret citiem, dzīve atdara ar labu un visu noliek savās vietās,» atzīst viņš.

    Andreja Ēķa stāstu lasi žurnālā Ievas Stāsti un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē