• Amuna Davis izdara ko īpašu, lai pieceltu no slimnīcas gultas labāko draugu. Slavena repere vēl veselību

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    12. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Ak, mans Dievs! Megana uzaicinàja mani uz Skatuves. Tāds sapņa piepildījums!» jūsmo Latvijā slavenākais dragkvīns Amuna Davis. Uz pasaulslavenās reperes The Stallon koncertu viņš bija plānojis doties kopā ar labāko draugu Jāni, kurš pēc smagas avārijas cīnās par savu veselību slimnīcā. Tāpēc Amuna Davis izdarīja ko īpašu…

    Šonedēļ Amuna Davis devas izvēdināt galvu uz Nīderlandi, lai redzētu savas iemīļotās mākslinieces Megan Thee Stallion koncertu. Tam viņš bija gatavojies īpaši, jo izbaudīja reperes uzstāšanos gan savā, gan sava drauga Jāņa vietā. Viņa draugs Jānis jeb dragkvīns Calypso Royal jūnijā cieta smagā avārijā, braucot ar skūteri. Puiša dzīvība bija mata gala… Amuna Davis smagi pārdzīvoja notikušo, katru dienu apmeklēja draugu, kurš bija komā. Par laimi pēdējās nedēļās ir uzlabojumi. Taču to, cik ļoti avārija ietekmēs Jāņa veselību un turpmāko dzīvi, rādīs tikai laiks.

    Uz slavenās reperes koncertu Amuna Davis plānoja doties Jāņa kompānijā, un abiem biaj padomā krāšni tērpi, ar kuriem izcelties. Tagad viņam nācās to darīt vienam… Amuna Davis bija ļoti pacenties gan ar kleitu, gan grimu un frizūru. Viņam līdzi bija arī plakāts, kur bija rakstīts, ka viņam draugam Jānim šodien arī bija jābūt šeit, bet viņš cīnās par savu dzīvību slimnīcā. Māksliniece atraktīvo  latvieti pamanīja un uzaicināja uz skatuves! Taču galvenais – Megan Thee Stallon mikrafonā pateica svarīgus vārdus: «Lai tev ātra atlabšana, Calypso Royal!»

     

    «Mans labākais draugs būs tik laimīgs, kad viņš to redzēs! Tik skaista, talantīga, laipna un draudzīga! Viņa patiesi mīl savus fanus un rūpējas par tiem. Šis noteikti ir labākais koncerts manā mūžā,» jūsmo Amuna Davis, atrādot video no koncerta.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē