• Amuna Davis atklāj jaunumus par Dragkvīna Calypso Royal stāvokli. Labākās ziņas 15 dienu laikā

    Avārija
    Estere Jansone
    1. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Janīna un Amuna Davis.
    Foto: Instagram/amunadavis
    Janīna un Amuna Davis.
    «Jānis ir pamodies no komas!» atviegloti uzelpo influenceris Dāvis Ķimenis jeb pazīstams arī kā dragkvīns Amuna Davis. Pēc divām mokošām un baiļu pārņemtām nedēļām dragkvīns Calypso Royal dzīvība vairs nav briesmās un nu drīzumā sāksies ilgs atveseļošanās process.

    Vairāk kā divas nedēļas pēc smagā negadījuma un vairākām komā aizvadītām dienām, ir modies Jānis jeb pazīstams arī kā dragkvīns Calypso Royal.

    «Beidzot tu esi pamodies. Mēs tevi ļoti, ļoti gaidījām,»

    draugam mīļi teic Dāvis. Viņš neslēpj prieku un saviem sekotājiem atklāj, ka pamošanās no komas nav vienīgais lielais Jāņa solis. Viņš pats sācis patstāvīgi elpot, bez aparāta palīdzības. «Būs mums priekšā gars atveseļošanās ceļš un tam vajadzēs ļoti daudz spēka,» turpina Dāvis.  

    Šausminošā autoavārija notika 16. jūnija agrā rīta stundā. Jānis bija devies uz darbu ar skrejriteni un piepeši viņu Krišjāņa Valdemāra un Stabu ielas stūrī notrieca ēdiena kurjera vadīta automašīna. Ar smagām traumām, galvaskausa lūzumiem, Jānis tika nogādāts slimnīca, kur viņam izraisīta medikamentozā koma. Puisis ilgu laiku cīnījies par savu dzīvību un pamatīgi satraucis savus tuviniekus – viņa stāvoklis ilgu laiku neuzlabojās. Par laimi, vairāk kā divas nedēļas pēc negadījuma, Jāņa veselības rādītāji sāka strauji uzrādīt pozitīvu progresu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē