• Alfrēds Rubiks jau trešo reizi uzvarējis cīņā ar vēzi

    Veselība
    Gita Vīksne
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alfrēds Rubiks.
    Foto: Picture Agency
    Alfrēds Rubiks.
    Bijušais politiķis Alfrēds Rubiks, kurš septembrī nosvinēja 89. dzimšanas dienu jau trīs reizes no ārstiem izdzirdējis skarbo paziņojumu: «Vēzis!». Viņš katru dienu iesāk ar fizkultūru, un uz dzīvokli 5. stāvā kāpj pa kāpnēm.

    «Jūtos ņiprs. Daudz staigāju kājām. Baložos man ir pusotra stāva vasaras mājiņa, kuru savām rokām esmu izremontējis. Līdz autobusa pieturai jāiet drusciņ vairāk par kilometru, ko regulāri arī daru. Tas jau nav nekāds attālums. Māja nav kurināma, tādēļ ar sievu tur dzīvojam tikai vasarā. Mums ir siltumnīca, ēdam pašu audzētus dārzeņus. Ziemā galdā liekam savējos konservējumus. Rudenī atgriežamies Rīgas dzīvoklī 5. stāvā. Man galvaspilsētā šis ir jau trešais dzīvoklis, visi bijuši piektajā stāvā bez lifta.

    Kā kaimiņi saka: «Alfrēdam uzskriet ar kājām līdz 5. stāvam tāds nieks vien ir.»,» intervijā žurnālam Privātā Dzīve atzīst neviennozīmīgi vērtētais bijušais politiķis.

    Viņš atklāj, ka pavisam nesen jau trešo reizi uzveicis vēzi. «Sākumā to atklāja zarnā. Toreiz es vēl biju Rīgas mērs, to veiksmīgi izoperēja. Kad atgriezos no Eiropas Parlamenta deputāta darba, man bija prostatas vēzis. To uzveicu. Turklāt bez operācijas, tikai ar zālēm. Viena pote gan tolaik maksāja ap 200 eiro.

    Bet pagājušajā gadā man atklāja melanomu. Man tā bija uz muguras. Pats atklāju plankumus, kas sāka pūsties un niezēt. Aizgāju pie ārsta, kas man iepriekš plankumus bija izdedzinājis. Teicu, ka laikam kādus piecus sešus plankumus atkal vajadzēs noņemt, bet ārsts man paziņoja: «Nē, šoreiz to nevar. Es iedošu norīkojumu pie onkologa…» Nogulēju slimnīcā gandrīz mēnesi, kamēr to visu dabūju nost. Mani laida cauri mašīnām, pēc tam uz muguras izgrieza visu, ko vajag,» stāsta Alfrēds Rubiks.

    Par to, cik lielu pensiju saņem, kā sadzīvo ar savu otro sievu, un no kā baidās Rubiks, lasiet jaunākajā žurnālā Privātā Dzīve!

    • Arhibīskaps Vanags izvada savu otru dēlu. Apbedī blakus brālim
    • Rubiks jau trešo reizi uzveicis ļaundabīgo audzēju
    • Kaspars Ozoliņš atklāj, kāpēc pametis Gudrs, vēl gudrāks
    • Daugaviņš gandrīz nošņāpj sev vidējo pirkstu
    • Linda Šeļakova-Paulauska – skarbākā no Ir talants! tiesnešiem
    Privātā Dzīve nr41/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē