• Aktrises Zavorotņukas 40. nāves dienā meita parāda privātas bildes: Viņai tur būs labāk…

    Piemiņa
    Marta Kalniņa
    8. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ir pagājušās 40 dienas kopš aktrises Anastasijas Zavorotņukas nāves, un viņas meita Anna publicējusi mammas bildes no ģimenes albuma

    «Esmu sapratusi kādu ļoti pareizu lietu, kas man ļaus virzīties tālāk – viņai tur ir vieglāk un labāk. Viņa ļoti smagi slimoja.

    Visi šie pieci gadi bija neprātīgi smagi.

    Bet mums, viņas bērniem, viņa ir jāpriecē – jābūt laimīgiem, veseliem un vienkārši jādzīvo tālāk,» 40. dienā pēc mātes nāves dienā atzina aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna un publicēja mammas bildes no ģimenes albuma. Seriāla Mana mīļā aukle zvaigznei bija tikai 53 gadi, kad viņas dzīvību laupīja onkoloģiska saslimšana.

    «Jau 40 dienas, kopš tevis nav. Daļa manas sirds uz visiem laikiem atdota tev. Tagad tu esi mana saikne ar debesīm,» pirmdienas rītā sociālajos tīklos pauda Anastasijas pirmdzimtā. «Es dzīvošu tālāk un priecāšos par šo dzīvi, jo zinu, ka tieši to vēlētos mana mīļā mammīte.»  

    «Mana mīļā mamma, blakus tev visa mūsu dzīve bija apgaismota ar prieku, sauli, mīlestību. Tu visu mūžu būsi mans gaismas stars šajā ceļā. Tu esi pati skaistākā, talantīgākā, viedākā, labsirdīgākā, jautrākā – pati labākā mamma uz pasaules.

    Tev vienmēr būs pati svarīgākā vieta manā sirdī.

    Ved mani ar savu roku cauri visai dzīvei, bet es apsolu  būt laimīga un nekad nepadoties,» Instagram raksta Anna. Viņa ir aktrises vecākā meita. Annas brālim Maiklam ir 23 gadi, bet jaunākajai māsai Milai – tikai pieci.

     

    Drīz pēc tam, kad piedzima Zavorotņukas un viņas vīra daiļslidotāja Pjotra Černišova meitiņa Mila,  aktrisei tika atklāts smadzeņu audzējs. Slimība progresēja un padarīja viņas dzīvi neciešamu. Ģimene darīja visu, lai atvieglotu Anastasijas ciešanas, taču atveseļoties aktrisei tā arī neizdevās. Visus šos gadus vīrs rūpējās, lai neviena Anastasijas bilde vai video nenonāktu medijos. Smagā slimība bija laupījusi viņas skaistumu, un pēdējās dienās aktrisi mocīja neizturamas galvassāpes.   

    1.jūnijā aktrisi guldīja zemes klēpī.

    Jūnija beigās tapa zināms, ka krievijas televīzijā parādīs pēdējo seriālu, kurā filmējās Anastasija.  

     Kad 2019. gadā aktrisei diagnosticēja ļaunu saslimšanu, viņa tūdaļ pārtrauca filmēties, lai visus spēkus veltītu veselības atgūšanai…

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē