• Aktrise Sandra Kļaviņa godīgi pasaka, kādēļ tiekas ar krietni jaunākiem vīriešiem

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Jaunā Rīgas teātra zvaigzne Sandra Kļaviņa nupat nosvinēja 52. dzimšanas dienu, un joprojām uz viņu acis met krietni jaunāki puiši. Aktrisei ir skaidrojums, kādēļ tā!

    Skaistā un dzirkstošā aktrise Sandra Kļaviņa allaž pievilkusi gados jaunākus vīriešus. Savulaik viņa bija precējusies ar talantīgo kolēģi Kasparu Zvīguli. Vīrs, ar kuru laulībā dzimusi abu meita, bija desmit gadus jaunāks par Sandru.

    «Sākumā ne brīdi nedomāju, ka tas būs nopietni.

    Bet, kad tā nedomā, tad viss nopietnais arī notiek. Attapos, ka jau divus mēnešus ar šo cilvēku dzīvoju kopā,» intervijā žurnālam Santa atminas aktrise. Tomēr kopdzīve izvērtās ļoti trauksmaina, ar spilgtām emocijām, kas varēja gan celt, gan iemest bezdibenī. «Tad vēl bohēma, plosīšanās, sevis meklējumi. Un mājās sieva, kas kontrolē, grib stabilitāti un pati arī ir aktrise, kurai vajag azoti, kur paraudāt un sajusties mazai meitenei. Neiespējama savienība. Savos trīsdesmit gados nebiju pieaugusi, un Kaspars savos divdesmit ne tik.

    Tik daudz sāpju un pāridarījumu viens otram sagādājām,» atklāta ir viņa.

    Kādu laiku aktrise bieži izgāja sabiedrībā ar aktieri Maksimu Buselu, un atkal jau pie sāniem viņai bija krietni jaunāks kavalieris. 20 gadu starpība gan nebija vienīgais iemesls, kādēļ šis stāsts atstāts pagātnē. Taču aktrise neslēpj: «Bet vīriešu uzmanības man pietiek.» Uz jautājumu, vai tie jau atkal esot gados jaunāki puiši, viņa smejot atbild – jā! «Tāpēc, ka…

    Viņiem ar mani ir jautri, viņus interesē mana enerģija. Tikai jaunie vīrieši nedomā, ka būtu jāuzņemas kaut mazākā atbildība par mani,

    iedarbojas arī vietējās sabiedrības vai ģimenes aizspriedumi,» skaidro Kļaviņa. «Man ir svarīgi, lai vīrietis būtu realizējies, lai viņam būtu azarts, interese par dzīvi. Un tādi mana vecuma vīrieši ir vai nu aizņemti, vai, piemēram, ārsti, pie kuriem nonāc ne savā labākajā kondīcijā – ar lauztu degunu naktī,» piebilst Sandra.

    Aizraujošu interviju ar JRT aktrisi Sandru Kļaviņu lasi žurnālā Santa un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē