• Aktrise Keita Vinsleta atklāj, kā 48 gados atguvusi kāri pēc seksa

    Sekss
    Estere Jansone
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock (Lev Radin)
    Filmas Titāniks zvaigzne Keita Vinsleta kādā raidierakstā ļāvusies īpaši atklātai un personiskai sarunai par seksualitāti pusmūžā. Viņa medijam nekautrējās atklāt savas galvu reibinošās seksuālās dzīves zelta formulu.

    Aktrise Keita Vinsleta 10. septembra raidierakstā How to Fail with Elizabeth Day atklāja, ka viņa savu libido uzlabojusi ar testosterona aizstājterapijas palīdzību, kuru parasti pielieto vīriešiem impotences gadījumā.

    «Dažkārt sievietēm ir ārkārtīgi zems libido, jo viņām ir problēmas ar vairogdziedzeri. Vēl pie vainas var būt testosterona līmenis,» sacīja oskarotā aktrise. «Daudzi cilvēki šo nezina, bet arī sievietēm ķermenī ir testosterons, kurš gluži kā olšūnas ar laiku pazūd. Un, kad tas ir beidzies, to vajag atjaunot. Tas ir pavisam vienkārši izdarāms un tad jau atkal jutīsieties seksīgas. Ticiet man, es zinu!» atklāja Vinsleta.

    Viņa iesaka sievietēm virs 40 zema libido gadījumā sākumā vērsties pie ģimenes ārsta un veikt analīzes vairogdziedzerim un noteikt testosterona līmeni. «Šie rādītāji tiešā veidā ietekmē tavu pašsajūtu.

    Tā nav tava vaina – mūsu ķermeņi vienkārši ir ļoti dīvaini un sāk savādi uzvesties, tiklīdz kļūstam vecāki.»

    Aktrise arī aicināja sievietes pēc 40 iemīlēt savu ķermeni. «Mēs, sievietes, mēdzam būt paškritiskas. Mēs domājam: «Velns, es tuvojos beigām!» Tu sāc domāt par to, ka tev sākas menopauze, krūtis nokarājas, āda kļūst krokaina, tāpēc atsakies no seksa. Pirmkārt – nu un? Otrkārt – tas vienkārši ir dabiski!» teica Holivudas zvaigzne.

    «Es uzskatu, ka sievietes ar vecumu kļūst tikai sulīgākas un seksīgākas, un vairāk iesakņojas savā pārliecībā par to, kas viņas ir. Vecākas sievietes ir spēcīgākas, spēj traukties pretī pasaulei un neuztraucas par niekiem,» sacīja Vinsleta, piekodinot visas dāmas virs 40 neaizmirst izteikt komplimentus savām vienaudzēm. «Es vienmēr draudzenēm saku – jūs izskatāties lieliski!» teic Keita Vinsleta.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē