• Aktrise Ieva Pļavniece atgriezusies Latvijā. Viņai ir īpašs iemesls!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    3. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viņa būs redzama jaunajā latviešu komēdijā!
    Foto: Publicitātes foto
    Viņa būs redzama jaunajā latviešu komēdijā!
    Pirms vairākiem gadiem Ieva Pļavniece kopā ar savu dzīvesbiedri Anamiku aizbrauca no Latvijas, lai sāktu jaunu dzīvi citā zemē. Taču nu viņa atkal ir dzimtenē.

    Pirms desmit gadiem Ieva Pļavniece aizgāja no Dailes teātra. Pēcāk intervijā žurnālam Ieva viņa sacīja – bijusi ļoti noslogota aktrise, bet atalgojuma ziņā to nav jutusi. Tas aizvainojis, taču nebijis galvenais iemesls pamest teātri. Punktu pielicis kāds konflikts.

    «Publiski tika paziņots, ka neesmu talantīga un režisori negrib ar mani strādāt, kas nebija patiesība,» tolaik sacīja Ieva.

    Viņas dzīvi sarežģīja arī tas, ka Ieva neslēpa savas attiecības ar sievieti. Tas esot izmantots arī pret viņu. «Tika baumots par manu seksuālo orientāciju un uzbāzīgi radīts mākslīgs priekšstats, ka uz skatuves nemāku nospēlēt attiecības ar vīrieti. Tas ir absolūti stulbi. Aktierim nav jābūt slepkavam, lai nospēlētu slepkavu, aktrisei nav jābūt prostitūtai, lai izdzīvotu Margaritas Gotjē traģēdiju. Man nav jāpārguļ ar savu skatuves partneri, lai varētu nospēlēt mīlestību,» pirms desmit gadiem žurnālam sacīja Pļavniece.

    Ieva un Anamika.
    Ieva un Anamika.

    Pēc aiziešanas no teātra viņa kopā ar savu dzīves draudzeni Anamiku Goldbergu, kurai jau bija pieredze izklaides vietu vadīšanā, izmēģināja spēkus šajā biznesā – sāka darboties klubā Happy Days & Nights. Tā pastāvēšanas laiks gan nebija ilgs, un drīz vien dāmām parādījās sava grilnīca Četri kaķi, kas tika slēgta 2018. gadā.

    Ieva un Anamika pieņēma nopietnu lēmumu – pārcelties uz Spāniju.  

    Kopš tā laika nekas daudz par Ievu nebija dzirdēts. Intervijas aktrise atteica, sakot – neesot tādas nepieciešamības. 2019. gadā pie viņas viesojās dziedātāja Olga Rajecka, kura sacīja, ka Ievai svešumā klājas lieliski.  

    Taču šajā vasarā Pļavniece ir satopama dzimtenē. Viņu šurp atvedis īpašs iemesls – Ieva atkal filmējas! Šonedēļ sākusies jaunas latviešu filmas Vecāku sapulce uzņemšana. Režisores Elīnas Martinsones komēdija vēstīs par kādas Rīgas skolas klases vecāku sapulci – attiecībām, pārpratumiem un konfliktiem. Lomas atveidos spožu aktieru ansamblis – Elita Kļaviņa, Indra Burkovska Lauris Dzelzītis, Anta Aizupe, Sandra Kļaviņa, Mārtiņš Meiers, Dārta Daneviča, Mārtiņš Kalita, Lelde Dreimane, Inta Tirole, Dace Eversa un vēl daudzi citi.

    Viņu vidū ir arī lieliskā Ieva Pļavniece, kura pa šiem gadiem nemaz nav mainījusies.  

    Filma kinoteātros būs skatāma jau nākamā gada sākumā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē