• Aktrise Čulpana Hamatova uz Krieviju gatava doties tikai melnās saulesbrillēs

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    10. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Čulpana Hamatova
    Foto: Natalja Golubova
    Čulpana Hamatova
    Latvijā dzīvojošā krievu aktrise Čulpana Hamatova, kura šajā sezonā pievienojusies Dailes teātra kolektīvam, sniegusi atklātu interviju blogerim Mišam Poņatovskim.

     

    Savā jaunākajā intervijā, kuru labprāt citē Krievijas mediji, Latvijā dzīvojošā aktrise Čulpana Hamatova  atklāti pasaka, ka nekad neatgriezīsies teātrī Sovremeņņik Krievijā, kur spēlējusi daudzus gadus.  Viņa atzīst – viņas lēmums pamest Krieviju sabojājis attiecības pat ar tiem, kurus uzskatījusi par saviem draugiem.  «Un ko tad es darīšu – atbraukšu, iznākšu uz skatuves un teikšu viņiem: «Spēlējam?»,» rūgti noteic Čulpana.  «Teātrī Sovremeņņik es noteikti nekad vairs neatgriezīšos. Pat privātie kontakti, kas man tur bija, tagad ir sakropļoti. Viņi ir pārliecināti, ka man ir slepeni virsvadītāji, kaut kādi kuratori, kas man maksā par to, ka te sēžu un kaut ko jums stāstu. Tas nozīmē tikai to, ka šie cilvēki nesaprata, ar ko kāpuši visus šos gadus uz vienas skatuves, un kādas pretkara izrādes mēs spēlējām. Es saprati, ko spēlēj, bet vai viņi…» saka aktrise.  

    Viņa gan neslēpj – neizslēdz iespēju, ka noteiktos apstākļos varētu atgriezties Krievijā. «Kara beigas Ukrainā nav iemesls, lai atgrieztos Krievijā. Iemesls atgriezties būs tikai tad, ja mainīsies viss – vara, Krievijas nākotne,» saka viņa, taču atzīst – nezina vai un kā tas varētu notikt.  «Bet pagaidām iespējams tikai tāds variants –  uzvilkt melnas saulesbrilles, aizbraukt pie draugiem, pastaigāties pa iemīļotajām ieliņām, aprunāties,» saka viņa.

    Krievijas mediji piemin arī to, ka Čulpana nesen kādā intervijā kritizējusi populāro Krievijas režisoru, žurnālistes Ksenijas Sobčakas vīru Konstantīnu Bogomolovu. Viņš ne reizi vien asi izteicies par kolēģiem, kuri pametuši Krieviju pēc tam, kad tika uzsākts karš Ukrainā. «Kādam Bogomolovs ir labs režisors. Man tā nevar būt, ja režisors nav gudrs un simpātisks,» sacījusi viņa, piebilstot, ka Bogomolovs izvēlējies «komforta ceļu».  

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē