• Aktieris un sešu bērnu tētis Edgars Pujāts atzīst, ka varēja būt labāks tēvs

    Bērnu audzināšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Lūka/LETA
    Pašmāju raidījuma «Ģimene burkā» iknedēļas sērijā «Burku studijā!» viesojas Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts. Viņš atklāti dalās savā pieredzē, kā ir būt sešu bērnu tēvam.

    Pašlaik Pujāts kopā ar mīļoto sievieti Martu, kura ir 22 gadus jaunāka par viņu, kopā audzina četrus bērnus. Tāpat no iepriekšējās laulības aktierim ir divi pieauguši dēli – Madars un Kristaps.

    Domājot par laiku, kad auga aktiera vecākie bērni, viņš atzīst, ka varēja būt labāks tēvs, kā arī ar tagadējo domāšanu noteikti rīkotos citādāk un veltītu bērniem vairāk laika: «Es biju jauns students. Teātris, alkohols, bohēma, ballītes… Tikai tagad sāku saprast, ka mani vecākie dēli ir pamatīgi cietuši,» savās sajūtās dalās Pujāts.

    Tāpat aktieris atklāj savu nostāju jautājumā par tēva piedalīšanos dzemdībās. Laikā, kad dzima vecākie dēli, likums neesot ļāvis būt klātesošam, taču pašlaik aktieri attur cits aspekts – bailes redzēt asinis: «Man nāk ģībonis virsū! Es varu noģībt un neredzēt mazuli, kur nu vēl nogriezt nabassaiti.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē