• Aktieris Andris Bulis pēkšņi paziņo, ka izjukusi viņa laulība

    Slavenību šķiršanās
    Estere Jansone
    4. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dailes teātra aktieris Andris Bulis sociālajos tīklos paziņojis, ka viņa un sievas Ilzes laulībai pienācis gals.

    «Apstiprinu jau izskanējušās baumas, ka mana laulība šobrīd tiek oficiāli šķirta! Sīkāki komentāri nebūs,» lakonisks ir Bulis. Viņš ar sievu Ilzi bijis kopā teju 19 gadus. Abu attiecībās dzimuši divi bērni – dēls Markuss un meita Alise.

    Buļu pāris pagātnē ir pārdzīvojuši kādu nopietnu attiecību krīzi. Pirms vairāk kā astoņiem gadiem aktieris spēra sānsoli – viņam bija romantiskas attiecības ar Lieni Skulmi, tagad – Kiviču. Tolaik Kiviča apgalvojusi, ka viņa un Bulis tikušies diezgan ilgi – aktieris Lienes mājās bijis tik biežs viesis, ka viņam pieķērušās arī skaistumkaralienes meitas. «Man ir bērni, kas Andri ļoti mīl. Un tas šajā situācijā ir pats sāpīgākais. Diendienā mēs esam bijuši kopā. Mana mazā meita vēl šodien jautāja: «Kad Andris būs mājās?» Un es nezinu, ko atbildēt. Es nevaru melot, jo saprotu, ka viņa vairs nebūs,» 2016. gadā pēc attiecību izjukšanas bēdīgi atzinusi Liene. «Andris vienmēr ir gribējis, lai sabiedrība viņu uzskatītu par ideālu ģimenes cilvēku,» komentējusi Kiviča.

    Bulis romānu pārtraucis un kopīgi ar sievu un dēlu devās uz ASV – tas bijis aktiera un sievas salabšanas ceļojums. «Viss notikušais ir stulbums! Uzskatu, ka šī ir ažiotāža ir mākslīgi veidota man nezināmu iemeslu dēļ,» žurnālam Privātā Dzīve atklājis Andris. Gadu pēc salabšanas ar sievu, pāra ģimenē ienāca meitiņa Alise.

    Andris Bulis ar sievu Ilzi kāzu dienā.
    Andris Bulis ar sievu Ilzi kāzu dienā.

    Andris Bulis un sieva Ilze savulaik savu iepazīšanās stāstu uzticējuši žurnālam Ievas Stāsti. Bulis sastapis Ilzi savā dzimtajā Salacgrīvā. Sākotnēji nedaudz padraudzējušies, bet pēc kāda muļķīga strīda, abi pašķīrušies un aizgājuši katrs savu ceļu. Mīlestība uzaususi lidostā pēc liktenīgas satikšanās. Bulis bija devies strādāt uz Taizemi, bet Ilze – ciemojās pie draudzenes ASV. Abi turpinājuši sarakstīties, tomēr attālums bija raisījis plaisu abu starpā. Kad Andris atgriezies no Āzijas tālienēm Latvijā, viņš negaidīti Rīgas lidostā sastapis Ilzi, kas atbraukusi no otra pasaules gala. «Uz māju braucām vienā mašīnā, tad arī mūsu kopdzīve sākās pa īstam,» atklājis Bulis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē