• Aktierim Ričardam Gīram šodien 75! Jaunās sievas dēļ pamet Holivudu

    Jubileja
    31. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock (Lev Radin)
    Šodien, 31. augustā, 75. jubileju svin šarmantais Holivudas aktieris Ričards Gīrs. Beidzamajos gados ir mainījies viss – Gīrs apprecējis 33 gadus jaunāku sievieti, ticis pie diviem maziem bērniem un drīzumā pametīs Ameriku, lai sāktu jaunu dzīvi sievas dzimtenē.

    Vecumdienās kļuvis pa daudzbērnu tēvu

    Slavenais amerikāņu aktieris Ričards Gīrs nevar atļauties vadīt dīku turīga pensionāra dzīvi, jo savos elegantajos gados apprecējis krietni jaunāku sievas un atkal izbauda tēta lomu.  

    Pirms pieciem gadiem viņa jaunā mīļotā – publiciste Aleksandra Gīra – dāvāja aktierim dēlu Aleksandru, vēl pēc gada pasaulē nāca otrs pāra kopējais mazulis – Džeimss. Ģimenē aug arī Aleksandras 11 gadus vecais dēls Alberts no iepriekšējām attiecībām.

    Ģimene gatavojas drīzumā pamest ASV, lai ikdienu turpmāk vadītu sievas dzimtenē Spānijā. Jau pērn Spānijas prese vēstīja, ka pāris ieradies Madridē, lai apskatītu vairākus īpašumus un nolūkotu skolu bērniem.

    «Aleksandra bija ļoti pašaizliedzīga, šos gadus ļaujot man dzīvot manā pasaulē.

    Tāpēc vismaz tikpat ilgu laiku esmu gatavs pavadīt viņas pasaulē,» saka aktieris. «Tas būs brīnišķīgi, ka Aleksandra varēs būt tuvāk savai ģimenei, draugiem, savai kultūrai,» saka Ričards.

    «Pārcelšanās uz Madridi man būs milzīgs piedzīvojums, jo es nekad neesmu ilgstoši dzīvojis ārpus ASV,» neslēpj viņš.

    Iepazinās, kad viņai bija 17 gadi

    Spāniete Aleksandra ir 33 gadus jaunāka par aktieri, un abi ir kopā jau gandrīz 10 gadus. Taču Aleksandra Ričardu pazīst jau kopš laikiem, kad viņai bija 17 gadi. Viņa ir miljardiera Ignasio Silvas meita, un Gīrs bieži ciemojies viņu mājās.

    Tolaik gan Aleksandra aktieri saukusi par onkuli Ričardu,

    un viņu nevilināja nedz kino pasaule, nedz Gīra slava. Jaunībā Aleksandrai, kuras tēvs bija Real Madrid viceprezidents, patika futbolisti. Viņai pat bija romāns ar Roberto Karlosu. Vēlāk gan jaunā sieviete apprecējās ar tikpat bagātas ģimenes dēlu – uzņēmēju. Taču onkulis Ričards nepazuda no viņas dzīves. Ar viņa atbalstu bagātā jauniete sāka nodarboties ar labdarību.  Pamazām viņa sapratusi, ka iemīlas Ričardā.

    Mīlestība bez robežām

    Sākumā Aleksandra centusies apslāpēt savas jūtas pret Holivudas zvaigzni. Turklāt jau bija piedzimis viņas dēls Alberts un sagraut ne savu, ne Ričarda ģimeni Aleksandra negribēja. Gīrs bija precējis ar modeli Keriju Lovelu, viņu dēls vēl bija pusaudzis.

    Tomēr 2013. gadā Gīrs un Kerija paziņoja, ka šķiras, un aktiera dzīvē atkal ienāca Aleksandra – šoreiz kā mīļotā sieviete.

    Arī Aleksandra iesniedza šķiršanās prasību. Ilgu laiku savu romānu viņiem nācās slēpt, jo nedz Gīrs, nedz viņa jaunā mīļotā nespēja vienoties par šķiršanās detaļām. Aktiera sieva Kerija piekrita šķirties apmaiņā pret 100 miljoniem dolāru – kompensāciju par to, ka bijusi mājsaimniece un ziedojusi šai misijai savu karjeru.  Tāpat viņa pieprasīja sev ģimenes māju Belfordā, lai turpinātu tur dzīvot kopā ar dēlu. Savukārt Aleksandras bijušais vīrs vēlējās panākt aizbildniecību pār abu dēlu un nevēlējās dalīties savā bagātībā ar šķirto sievu. Tomēr nekas neatturēja Aleksandru un Ričardu būt laimīgiem, un 2018. gadā viņi mija laulības gredzenus.

     

     

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē