• Agata Muceniece pēc tiesas izplūst asarās. Izlemts viņas mazā dēla turpmākais liktenis

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latvijā dzimušās un augušas Krievijas aktrises Agatas Mucenieces dzīvē šobrīd risinās dramatiski notikumi. Ar asarām acīs viņa piektdien atklāja tiesas lēmumu. Tā lēmusi, ar kuru no vecākiem turpmāk dzīvos Agatas un viņas šķirtā vīra aktiera Pāvela Prilučnija 11 gadus vecais dēls.

    Vairākus mēnešus ilgusi smaga cīņa  starp bijušajiem laulātajiem – Krievijā populāriem aktieriem Agatu Mucenieci un Pāvelu Prilučniju. Agata pieprasīja, lai šķirtais vīrs maksā ievērojami lielāku uzturnaudu savam dēlam un meitai, bet Pāvels centās panākt, lai dēls dzīvotu viņa jaunajā ģimenē. Nesen Latvijā dzimusī un augusī Agata dalījās ar sāpīgu stāstu – viņas pusaugu dēls Timofejs kopš augusta uzturas pie tēva un lūdz, lai māte viņu liek mierā. Tiesā Pāvels solīja atklāt kompromitējošus materiālus, kas apšaubītu Agatas kā mātes reputāciju.  

    Nekas vēl nav galā, taču piektdien tiesa šo lietu apturējusi uz nenoteiktu laiku, lai veiktu tiesu ekspertīzi, kā arī lēmusi, ka pagaidām Timofejam jādzīvo kopā ar māti un māsu .

    Piektdienas pēcpusdienā Agata ar šo vēsti dalījās ar saviem faniem un atbalstītājiem sociālajos tīklos.

    «Es tagad raudāju no laimes, nevarēju apstāties.

    Protams, esmu laimīga, ka mūsu pasaule vēl nav galīgi bezcerīga, un, ka cilvēki visu redz, ka tiesnese visu redzēja. Ka viss šis ievārījumā un medū pasniegtais stāsts patiesībā ir ļoti negodīgs. Esmu laimīga, ka tā,» sacīja Agata. «Man vairākas reizes bija vēlēšanās visu pamest un padoties, jo es tā vairs nevaru,» atzinās Agata un pateicās savai advokātei, kas saglabājusi ticību taisnīgumam.

    «Es ceru uz otras puses godīgumu un cilvēcību, ka Tima vienkārši tiks atvests mājās.

    Jo tā lēma tiesa, un tā viņam tagad būs labāk – atgriezties savā ierastajā, labajā un foršajā dzīvē, iet uz skolu, būt kopā ar mammu un māsu, būt mājās. Man gan smagi iedomāties, kā tas viss būs, jo

    Timofejs ir apzināti noskaņots pret, viņa mazajā galvā ir putra.

    Taču es ceru, ka mēs – pieaugušie – tālāk spēsim visu risināt tikai mierīga ceļā. Es šī procesa laikā tūkstošiem reižu neapratu, kāpēc mēs nevaram visu atrisināt mierīgi. Es tiešām gribu mieru, lai visi izbeigtu liet indi, kaut ko pierādīt un atkarot, lai ievērotu likumu un pildītu savus pienākumus. Es gribu, lai Timu izbeidz raustīt uz visām pusēm.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē