• Agata Muceniece atklāj sāpīgu patiesību – viņas mazais dēls grib dzīvot pie tēva

    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latvijā dzimušās un augušās Krievijas aktrises dzīvē šobrīd ir ļoti smags posms. Viņa tiesājas ar savu bijušo vīru aktieri Prilučniju, kurš vēlas panākt, lai viņu dēls dzīvotu viņa jaunajā ģimenē.

    Agata Muceniece atklāj, ka viņas un Pāvela Prilučnija 11 gadus vecais dēls Timofejs jau kopš augusta dzīvo sava tēva mājās. Šī situācija aktrisi ļoti sāpina, jo dēls nekontaktējas nedz ar viņu, nedz savu jaunāko māsu Miju, kura aizvien ir Agatas aprūpē.

    «Mija neprātīgi skumst pēc brāļa un, protams, tēta. Tima ar mums gandrīz nekomunicē un es, godīgi sakot, vairs nezinu, ko iesākt.

    Viņš pats lūdz likt viņu mierā.

    Es, protams, nedomāju, ka viņa mazā sirsniņa pati dzīvo šādā pozīcijā, taču laiks visu parādīs,» Telegram raksta Agata.

    Agata stāsta, ka drīzumā viņai plānots ilgāks izbrauciens ārpus valsts, taču viņa baidās meitu atstāt pie tēva, jo arī Mija varētu neatgriezties pie mammas. «Viss, kas tagad notiek, ir absurds. Es nevēlos pieņemt tādu realitāti. Man saka – es varu zaudēt, jo nekaroju. Otra puse karo,» secina aktrise.

    Agata atzīst, ka jau tūkstošiem reižu nožēlojusi to, ka sākusi tiesāties ar Prilučniju par alimentiem. Bijušā vīra rīcību Agata uzskata par atriebību. «Tas nebija ne kapeikas vērts, salīdzinot ar to, kā tagad tiek mīdītas mātes jūtas, un kā tiek sagrauta saikne starp Miju un Timofeju,» tā Agata.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē