• Adriana Miglāne pastāsta, ar ko īri atšķiras no latviešiem

    Slavenības
    Estere Jansone
    2. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Vasaras vidū dziedātāja un šova X Faktors zvaigzne Adriana Miglāne nāca klajā ar paziņojumu, ka pamet Latviju, jo dzīves ceļu viņu ir aizveduši uz Īriju. Viņai jau ir radušies pirmie iespaidi par īru zemi un vietējiem iedzīvotājiem.

    «Kā man patīk Īrija? Šeit ir pilnīgi citādāki cilvēki, pilnīgi cits dzīves līmenis. Piemēram, ja veikalā redz sievieti ar bērnu un mazāk precēm rokās, šeit palaidīs pa priekšu pie kases. Šeit visi paprasa «Čau, kā tev iet? »,» sociālajos tīklos publiskotajā videoklipā stāsta Adriana.  

    «Tā lieta, kas ir atšķirīgi šeit. Latvijā cilvēki pārprot jaukus un draudzīgus cilvēkus – domā, ka tu lien dibenā vai tēlo. Es nesaku, ka visi cilvēki tādi ir, bet lielākā daļa tādi ir. Mums ir nenormāls heits, skaudība, aprunāšana, negatīvie komentāri. Reizēm nolaižas rokas kaut ko darīt. Piemēram, man patīk taisīt lūpas, krāsoties, pieaudzēt mati.

    Un vienmēr kāds pateiks – «O, re, kur pīle staigā!»

    latviešos vīlusies ir Miglāne.

    Adriana atminas sāpīgu reizi, kad veģetatīvās distonijas dēļ tikusi pie liekajiem kilogramiem un tā dēļ nācies uzklausīt asas replikas. «Šeit cilvēki mīl tevi tādu, kāds esi! Te nevienam neinteresē, vai esi tievs vai resns. Te nemaz nav tāds vārds resns,» sacīja dziedātāja.

    «Šeit cilvēki ir atvērtāki, runātīgāki.

    Es esmu arī satikusi superīgus cilvēkus Latvijā. Tomēr gribētos, lai Latvijā beidzas heits un cilvēki sāktu priecāties viens par otru un beigtu riet komentāros!»

    Adriana vasaras vidū bija devusies darba gaitās uz Īriju un atstājusi mammas uzraudzībā savu tolaik trīs gadus veco dēliņu Hugo. Pēdējās nedēļās dziedātāja vairs neslēpj, ka Īrijā vairs nav viena – viņai pievienojies arī viņas bērniņš. Žurnālam Kas Jauns dziedātāja apstiprinājusi, ka Hugo nu arī mitinās Īrijā un ikdienā viņu pieskata aukle vai mazais nāk līdzi mammai uz darbu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē