• Veipu magnāts Jamonts atklāj, kādas patiesībā ir viņa attiecības ar Zeltiņas meitu

    Slavenības
    Estere Jansone
    3. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Augustā aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija Jansone dalījās ar skumju vēsti – izjukusi viņas un uzņēmēja Inta Jansona laulība. Tomēr līdz ar laulības šķiršanu, uzvirmoja runas, ka daiļavas sirds jau atkal ir aizņemta un tajā iekritis elektronisko cigarešu izplatītājs, miljonārs Mārtiņš Jamonts. Uzņēmējs atklāj, kādas patiesībā ir abu attiecības.

    Neilgi pēc tam, kad Agneses Zeltiņas meita publiski darījusi zināmu, ka viņas un 24 gadus vecākā vīra Inta Jansona laulība tiek šķirta, drīz vien ļaudis sāka mēļot, ka skaistules sirdi kāds jau ir aizņēmis. Žurnāla Kas Jauns 20. augusta numurā tika minēts, ka Jansones simpātijas esot iekarojis 12 gadus vecāks miljonārs, uzņēmējs Mārtiņš Jamonts. Viņš ir elektronisko cigarešu un šķidrumu izplatītāja Pro Vape līdzdibinātājs.  

    Miljonārs sazinājies ar izdevumu un atklājis, ka

    šīs runas nav patiesas.

    Zeltiņas meita kopā ar 43 gadus veco veipu magnātu Jamontu un savu vecmāmiņu, teātra kritiķi un zinātnieci Gunu Zeltiņu grasās atklāt kopīgu uzņēmumu. Par jauno rūpalu Marija gan vēl neko daudz nestāsta, taču nojaušams, ka darbība būs saistīta ar ēdināšanas nozari un konditoreju, kas ir sena Marijas kaislība.

    Jamonts norāda, ka nekas vairāk par kopīgu uzņēmumu viņu un Mariju nesaista.

    Portāla Firmas.lv publiskotā informācija liecina, ka 2022. gadā Pro Vape strādāja ar 76,285 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 93,1% vairāk nekā 2021.gadā, padarot šo uzņēmumu par vienu no visstraujāk augošajiem Latvijā. Kompānija reģistrēta 2016.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Pro Vape īpašnieki ir Mārtiņš Jamonts (75%) un Edžus Picka (25%). Picka un Jamnots ir īpašnieki arī tabakas izstrādājumu vairumtirgotājam SIA Nord Snus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē