• Klaidoņa Slokas meita ar savu amerikānieti apprecas Latvijā. Medusmēnesī apceļo pasauli

    Kāzas
    Lauma Lapsa
    19. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Evija Sloka-Valeriusa un Niks Valeriuss.
    Foto: no privātā arhīva.
    Evija Sloka-Valeriusa un Niks Valeriuss.
    Dziedātāja, grupas Klaidonis solista Māra Slokas meita Evija Sloka ar ASV policistu Niku Valeriusu Siguldas pusē nosvinējuši greznas kāzas.

    Evija Sloka un Niks Valeriuss kopā ir jau četrus gadus, bet bildinājumu dziedātāja saņēma pērn, 31. janvārī. Iecerēts precēties bija pagājušajā vasarā, bet laulības vajadzēja pārcelt. «Gribējām rīkot kāzas Latvijā, bet tas tik ātri diemžēl neizdevās – nevarējām saskaņot laikus, lai uz kāzām tiek gan amerikāņu, gan latviešu radi. Jāatzīst, kāzu organizēšana man bija gluži kā pilna laika darbs,» žurnālam Privātā Dzīve saka Evija, kas tagad dēvējama par Sloku-Valeriusu.

    «Par uzvārdu ilgu laiku nevarēju izlemt, tāpēc mēnesi pirms kāzām pakonsultējos ar numeroloģi. Viņa ieteica man saglabāt arī savu uzvārdu,» skaidro jaunā sieva.

    Klasiskus zelta gredzenus pāris iegādājās Amerikā, un to iekšpusē iegravēta sirds un kāzu datums. Savukārt zīmola Amoralle kleitu Evija pirka tepat Latvijā. «Man tika uzšūta ideāla un sievišķīga līgavas kleita,» priecājas dziedātāja. Laulību ceremonija notika Krimuldas muižas terasē, bet ballīte 42 cilvēkiem – Siguldas novadā, viesu namā Bēršas.

    Trīs dienas pēc kāzām jaunlaulātie devās medusmēneša ceļojumā. «Izlidojām 15. augustā. Mūsu pirmais pieturas punkts bija Amsterdama. Pēc tam jau devāmies uz Honkongu. Tālāk dosimies uz Fidži. No turienes lidosim uz Sanfrancisko, tas būs mūsu pēdējais pieturas punkts pirms atgriešanās mājās Ņūdžersijā,» pagājušās nedēļas nogalē atzina dziedātāja.

    Plašāk lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē