• «30. dzimšanas dienā vēlos sava tuvākā cilvēka izveseļošanos.» Barišņikova draugs nonācis nelaimē

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    8. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    «Savā 30. dzimšanas dienā vēlos vienu – pilnīgu sava mīļākā un tuvākā cilvēka izveseļošanos,» atzīst šodienas jubilārs, blogeris Jaroslavs Barišņikovs. Viņa draugs jau divus mēnešus ārstējas slimnīcā un stāvoklis vēl aizvien ir smags. Jaroslavs apņēmies darīt visu, lai palīdzētu viņam atgūt veselību.

    «Nebiju domājis, ka savus 30 gadus sagaidīšu šādi,» savā apaļajā jubilejā feisbukā atzīstas blogeris Jaroslavs Barišņikovs. «Pēdējie divi mēneši piespiedu kārtā lika kļūt vecākam,» raksta viņš. Tas, kam Barišņikovs gājis cauri šajā laikā, līdzinās ļaunam sapnim.

    Jaroslava mīļoto cilvēku Kārli piemeklējusi nelaime. Kādā maija naktī viņš piedzīvojis ko līdzīgu epilepsijas lēkmēm, «kas rezultējās ar kritienu, galvaskausa pamatnes lūzumu, hematomu un smadzeņu operāciju.

    Divu nedēļu koma. Gatavošanās otrai operācijai.Ļoti smags stāvoklis un nekādu iepriecinošu ziņu,» atklāj Jaroslavs.

    Kārlis pamodās, taču viņa stāvoklis aizvien ir smags. Pamazām atgriezusies apetīte, taču viņš vēl aizvien nespēj staigāt un parunāt. Viņa tuvie un mīļie cenšas darīt visu, lai palīdzētu Kārlim atgūt veselību. Kad jaunais vīrietis tiks izrakstīts no slimnīcas, sāksies jauns, izaicinošs posms Jaroslava dzīvē.

    Jaroslavs strādā kā brīvmākslinieks, tāpēc naudas ziņā ir gan sliktie, gan labie mēneši. «Šobrīd apzinos, ka jāmeklē stabils darbs, bet tam jābūt attālinātam.

    Man ar Kārli pēc viņa izrakstīšanās būs jāpavada daudz laika – aprūpe mājās braucieni uz rehabilitācijas nodarbībām,» pauž Jaroslavs.

    Tāpēc darba piedāvājumi tuvākajā laikā viņam būs ļoti aktuāli. Tie, kas var un vēlas atbalstīt Jaroslavu un Kārli šajā smagajā laikā, Barišņikova apaļajā jubilejā var atvēlēt naudu Kārļa rehabilitācijai.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē